1 Νοε 2010

Τριχοτομημένος σε συσκευασία του Ενός...

ΔΕΝ γνωρίζουμε τι κάνει ο κ. οποιοσδήποτε και, μάλλον, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει. Το μόνο καλό, για μας είναι ότι μάθαμε μέσα από την ιστοσελίδα του «ΠερίΒρομου» κάποια μέρη της ιστορίας του, ώστε να μπορούμε σε δεδομένη στιγμή να τα χρησιμοποιήσουμε εναντίων του, ΟΤΑΝ και ΑΝ βρεθεί στο δρόμο μας ή ...μπλεχτεί στα πόδια μας... ΜΕΧΡΙ τότε οι αποστάσεις μας θα είναι ...ασφαλείας.! Ιδιαίτερα τώρα που γνωρίζουμε για «την αεργία του».



Πράγματι, από μια σύντομη έρευνα που κάναμε στην αγορά, διαπιστώθηκε ότι αποφεύγει ως ο διάολος το λιβάνι, τις αποδείξεις. ΔΕΝ τις θέλει με ΤΙΠΟΤΑ, λένε όσοι γνωρίζουν την πιάτσα... ΜΑΘΑΜΕ επίσης ότι φοβάται μπας και ο «περίΒρομος» συντάσσεται από περισσότερους των τριών ...νομικών. Φοβάται δηλαδή μήπως (και) εκτός του κ. Λυκουρέζου που συνεργάζεται με τον «ΠερίΒρομο» και του κ. Κατσαντώνη που συνεργάζεται και με τις «Παρα-τυπίες», και του κ. Κούγια που έχει την επιμέλεια των «Επιλογών», κάποιων αναγνωστών του «Ρύπου», υπάρχουν κι’ άλλοι, οπότε τη βάψαμε...


ΜΗΝ, όμως, τρομάζετε.! Οι παραπάνω ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, ενώ στην παροικία μας ΖΟΥΝ απλά ως ...κλώνοι, σε ...συσκευασία του ΕΝΟΣ.!


ΤΕΛΟΣ γράφουν:


  • "Και μην του αναφέρετε την ιστοσελίδα μας. Φοβάται ότι μπορεί να συντάσσεται από πολύ περισσότερα άτομα, που έχουν συλλέξει αρκετά στοιχεία πριν γράψουν κάτι, ενώ αυτός θεωρεί το βρίσιμο ως μοναδική και πλήρη απόδειξη."
ΚΑΙ βέβαια τα άτομα είναι «πολύ περισσότερα », και «έχουν συλλέξει αρκετά στοιχεία»....
Έτσι δεν εργάζονται η ΣΙΑ, η ΚΥΠ, και τα καθεστώτα του ανΥΠΑΡΚΤΟΥ σοσιαλισμού;


Τώρα, αν κάποιος εκτονώνετε με «ύβρεις» και άλλος με σφυράκια και ακέφαλα καρφιά, είναι θέμα του χαρακτήρα, (ή του D N A, επί το ...λαϊκότερο). ΤΙ φταίμε εμείς;


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μάλλον ξεπέσαμε λίγο παραπάνω, ασχολούμενοι με τα προσωπικά, των εν λόγω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: