6 Νοε 2010

Ο άθλος και ο Άθλιος...

Ο Σκλάβος μπορεί να πέτυχε έναν άθλο, αλλά σίγουρα ο τίτλος του Άθλιου ΣΑΣ ανήκει, αν όχι για κάποιο άλλο λόγο, τουλάχιστον για την πρωτιά σας, ...κύριε.!

ΒΡΑΣΤΕ λοιπόν στο ζουμί ΣΑΣ, κι’ αφήστε τις απειλές και τα συνώνυμά τους, περί αποκαλύψεων κ. λπ. ΤΗΝ πληροφορία, για τους λόγους της αποκλειστικής αθλιότητάς ΣΑΣ, να απειλείτε με αποκαλύψεις την κ. Παπανδρέου, τον ομολογήσατε επί τέλους...με την αναφορά ΣΑΣ στο «Δεν χρωστάω τίποτα», και τα 50 κείμενα με υπογραφές.

ΑΥΤΑ τα πράγματα τα λένε από την αρχή κ. αποτέτοιε μας... Τα λεφτά ΣΑΣ ζητάτε εξ’ άλλου, ΔΕΝ είναι ντροπή.! Ή μήπως ΕΙΝΑΙ; Αλήθεια σκεφτήκατε την περίπτωση, αυτός ο δαιμόνιος Σκλάβος, να γράφει επίτηδες όσα γράφει, εναντίων ΣΑΣ, ώστε να παρατήσετε την κ. Παπανδρέου και να ασχολείστε μαζί του;

ΔΙΟΤΙ σου λέει ο (...εγκληματίας) Σκλάβος, αν πετύχει το κόλπο, καθάρισα την υπόθεση, και θα πάρω την ...αμοιβή μου, αφού είμαι και δεξιός.! Μόνο να μας αναφέρετε ΟΛΑ τα πανεπιστήμια του Καναδά, για να ξέρουμε...

ΜΗΠΩΣ εργαστήκατε για τον ...εγκληματία αυτόν, από όπου μάθατε και τα μυστικά του αυτά; Θέλω δηλαδή να πω, αν αγοράσατε γάλα και ψωμί για το σπίτι, από τα ...βρώμικα λεφτά της Εβδομάδας, ώστε να τα επιστρέψετε πάραυτα... ΔΙΟΤΙ μπορεί να κατηγορηθείτε ότι συμβάλλετε στα ... «εγκλήματά του»! ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: