7 Νοε 2010

Τον ...έφαγε το μαύρο φίδι

ΝΑ τι γράφουν στον «ΠερίΒρομό» τους:

  • “Γράφει κ. (…) στον ΠερίΔρομο ότι ο αυτός που έκανε τη συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Κοινότητας το έκανε γιατί γλύφει την Κοινότητα. Αν δεν αποδείξει ο κ. (…) ότι τα τελευταία 20 χρόνια το άτομο αυτό πήρε ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ από την Κοινότητα, τον έφαγε το μαύρο φίδι και θα ζητήσουμε από τους συμπάροικους να τον φτύνουν στο δρόμο, μήπως ξεπλυθεί λίγη από τη λάσπη του.”
(σ. π. ΓΙΑΤΙ «τα τελευταία είκοσι χρόνια» κ. «ΠερίΒρομε», και όχι κατά τη διάρκεια της ...ενηλικιωμένης ζωής σας;
ΔΙΟΤΙ με το μέτρο που βολεύει τον καθένα σας, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πείρε ούτε μια δραχμή από την Κοινότητα. ΑΝ δηλαδή ο κ. Σκλάβος δηλώσει ότι «αν βρεθεί κάποιος να μου πει ότι πήρα ένα δολάριο τον τελευταίο χρόνο» και ο κ. Κρανιάς μας πει ότι «ας βρεθεί κάποιος να μας κατηγορήσει ότι πήραμε έστω και ένα δολάριο από την Κοινότητα το τελευταίο εξάμηνο», τότε και βέβαια η Κοινότητα ΔΕΝ πλήρωσε ΚΑΝΕΝΑΝ.!
ΜΗΠΩΣ όμως κ. «ΠερίΒρομε», τα χρόνια πριν τα τελευταία είκοσι (20) ΖΟΥΣΑΤΕ κυριολεκτικά από χρήματα της Κοινότητας; Λέμε «ΜΗΠΩΣ», διότι δεν μπορεί να γνωρίζουμε τι θα μπορούσε να συμβαίνει τόσα χρόνια πριν... Ρωτάμε επειδή μας βάζετε σε υποψίες, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην τελευταία εικοσαετία... Ό,ποια απάντηση, δεκτή... Και το ρωτάμε εμείς, διότι ο εν λόγω αναφερόμενος, μάλλον απαξιεί να ασχοληθεί μαζί σας.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: