17 Νοε 2010

Η δεκαΑΙΤΙΑ και τα ...γαϊδούρια της!

ΩΣΆΝ να ανακάλυψαν το φάρμακο κατά του καρκίνου, καμαρώνουν οι συντελεστές του «ΠερίΒρομου»#1, για την σπουδαία απόφασή τους να απολύσουν τον Μάνιο από την Κοινότητα.! Καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια οι φουκαράδες, διότι λένε σταμάτησαν οι ...διαρροές των μυστικών προς τα έξω.!


ΑΥΤΟΙ ανεβοκατέβαζαν, την φωτογραφία του Μενεγάκη, και εμείς φταίμε που το γράφαμε.! ΕΙΧΑΝ εγκαταλείψει, κυριολεκτικά, στην τύχη τους τα κτήρια της Κοινότητας, με αποτέλεσμα να γεμίσουν ποντίκια, και τώρα επιχαίρουν που έφυγε ο Μάνιος και δεν έχουμε πληροφόρηση.!

ΜΑΛΙΣΤΑ, ενώ έδιωξαν το ...παπαγαλάκι (Μάνιος), έφεραν και τον ξάδερφο ή μπατζανάκη του προέδρα Νίκωνα, ως ...φουσκωτό φύλακα της εισόδου, απ’ όπου δεν περνάει ούτε κουνούπι, καθ’ ότι «απαγορεύει την είσοδο στα αδιάκριτα βλέμματα και τους αδιάκριτους τύπους» όπως λένε.!!

ΚΑΙ ρωτάει ο αφελής: «Είδες τι κάνουν οι 'επιλεκτικές' απομακρύνσεις ανεπιθύμητων;»

ΜΠΡΑΒΟ στον 36ο εκ παραθύρου ...ορμώμενο.! Πέτυχε τόσα πράγματα σε τόσο λίγο καιρό, ακόμα και τη σκεπή του «Πολυμενάκειου» έφτιαξε, πριν ακόμα μπει στα πράγματα.!

ΚΑΠΟΥ γράφει: «Δεν μας λέτε, τι γίνεται με τις εργασίες αποκατάστασης της στέγης του Πολυμενάκειου; Τί έγινε στο χωλ της εισόδου και 'σουλουπώθηκε' το μέρος; Μπήκαν φωτιστικά, βάφτηκαν οι τοίχοι, καθαρίστηκε το μέρος ;»

ΤΟ γεγονός ότι επί Γενικής Γραμματείας του έτρεχε ασταμάτητα νερά, δεν τον αγγίζει... Τώρα ιδιοποιείται το έργο του ιερέα Τριαντάφυλλου Πορφύρη και της Φιλοπτώχου..! Και μάλιστα δίχως ντροπή, ο ...ρεμπεσκές.! Επαίρεται ακόμα και για το καθάρισμα της εισόδου του «Πολυμενάκειου», ωσάν να είναι δικό του έργο και όχι του Νικολάου και του Δαλακούρα... Το μόνο που διάλεξε ο ίδιος είναι το ...ανοιχτό χρώμα της ...μπογιάς, το οποίο ...φέρνει ΦΩΣ στην είσοδο, ώστε να βλέπει «ο φουσκωτός» ευκολότερα τους ...ενοχλητικούς.! Και τελικά 3 χρόνια γεν. γραμματέας, γιατί δεν το έφτιαχνε, αλλά προτιμούσε τη βρωμιά; Για να του ...θυμίζει «Περίβρομο»; Μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, Βρεεε...;

ΠΑΝΤΩΣ υποσχόμαστε ότι ΔΕΝ θα ξαναγράψουμε για την ...επόμενη κλοπή του κουτιού του Επιταφίου, ή τυχούσα κλοπή του παγκαριού... Αυτά τα Κακά πράγματα ας τα γνωρίζουν μόνον οι του προεδρείου και φυσικά οι ...κλέφτες.!

ΤΕΛΟΣ γράφει: ... (ήταν το κλήμα στραβό, τό'φαγε και ο γάιδαρος!)

ΜΗΠΩΣ ήταν τα γαϊδάρια της δεκαΑΙΤΙΑΣ, που το άφησαν στραβό; Με 10 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ, 1.200.000 απλήρωτους λογαριασμούς και ...490.000 $ πλεόνασμα; Και στο τέλος τό'φαγαν....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
"ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΑΣΙΣ ..ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ" ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ:
(...Δάλα, το ...τσεκούρι ΣΟΥ να ακονίσεις! Κάποια «δέντρα» θέλουν κλάδεμα).
ΤΟ ΠΑΕΙ ΦΗΡΙ -ΦΗΡΙ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΝΑ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ...ΡΑΒΔΙ ΤΟΥ ΤΣΕΛΙΓΚΑ. ΔΙΟΤΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΑΕΙΘΑΛΗ και ...ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ «ΣΥΚΙΕΣ» - ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ...ΗΛΙΘΙΑ -, ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΛΑΔΕΜΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΤΟΝ ΔΑΛΑ ΝΑ ΑΚΟΝΙΣΕΙ ΤΟ...ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ΚΟΛΛΗΤΌ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΣ "ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ".
ΔΑΛΑ ΑΚΟΝΙΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ...ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΨΕ ΤΗ "ΣΥΚΙΑ" ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΣ. ΤΙ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ;