24 Νοε 2010

Ειρήνη υμίν + PLUS...

Ειρήνη υμίν – PLUS


  • «Ως εν bona fide προς την άλλη πλευρά, αλλά και προς τον λεχθέντα φίλο μας στο Τορόντο, η φιλική ιστοσελίδα NEMESIS – Apodeixeis υποσχέθηκε ότι θα αφαιρέσει σύντομα από το site της τρία από τα έγγραφα που είχε δημοσιεύσει. Κατά τα άλλα επαφιέμεθα στην bona fide και της άλλης πλευράς.»

ΤΟ παραπάνω κείμενο με τον υπερ-παραπάνω τίτλο, είναι κομμάτι συλλεκτικό και σας το αφιερώνουμε με όλη μας την αγάπη, για το ...αρχείο σας.!


Το ...ψαρέψαμε στη ”nemesis-toronto” η οποία μπορεί να είναι κόρη του «ΠερίΒρομου», αλλά είναι και αδελφή της “nemesis-apodeixeis” από άλλον πατέρα και άλλη μάνα... όπως μας την σύστησαν οι ...εκδότες της.!


ΔΕΝ καταλαβαίνουμε την έννοια του ”bona fido”, γι’ αυτό μη γελάτε μαζί μας... Καταλαβαίνουμε όμως ότι οι εκδότες των ...αδελφών “nemesis”, έχουν φιλική σχέση μεταξύ τους (ίσως να είναι και μπαντζανάκια..!) και ο ένας ακούει τον ...άλλο.!


ΈΤΣΙ είχαμε την πρώτη αντίδραση, της δεύτερης προς την πρώτη... Δηλαδή η nemesis-apodeixeis, όπως διαβάσατε από πρώτο χέρι, υποσχέθηκε ότι θα αφαιρέσει σύντομα από το site της τρία από τα έγγραφα που είχε δημοσιεύσει. Είναι ίσως ένα καλό βήμα, αλλά όπως ξαναγράψαμε, ο ιστορικός του μέλλοντος ΔΕΝ θα έχει τα απαραίτητα ορίτζιναλ ντοκουμέντα για τη γραφή της ιστορίας του. Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Μουρατίδης θα ...περισώσει κάποια αντίγραφα της ...ενδιαφέρουσας αυτής ιστορίας.!


ΤΩΡΑ η αγωνία μας θα είναι να βρούμε πού στο καλό δημοσίευε η «άλλη πλευρά» τα ντοκουμέντα της, για να δούμε αν έπραξε κι’ αυτή το ίδιο... Αν δηλαδή τα απέσυρε ώστε να μην αναγκαστεί η Νέμεσης να τα ξαναδημοσιεύσει στο site ή στα sites τα οποία ελέγχει ή είναι φιλικά ...προσκείμενα.!


ΟΥΤΕ το τέλος του σίριαλ «βέρα στο δεξί», είχε τόσο ενδιαφέρον και τέτοια αγωνία, όση έχει η ...αρχή του τέλους του «πολέμου» τούτου..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: