19 Νοε 2010

Περί ...ανωνυμοεπώνυμου

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ένα καλό, πολύ πετυχημένο θα λέγαμε, σχόλιο, για το ...άρθρο μας περί προσπάθειας κλοπής, ή όποιας παραβίασης τέλος πάντων, του μπλογκ «ΠερίΒρομος»#2 που το μετ ονόμασαν σε Νεμεσις, λόγο ντροπής προφανώς...


1. ΠΟΙΟΣ έχει αρχές και ποιος όχι είναι πλέον γνωστό, σε όλους τους αναγνώστες μας, τουλάχιστον... Μη μας δωρίζετε το δώρο που σας ...δωρίσαμε χθες.! Είναι αγενές.!

2. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ότι σε κάποια γωνία του Καναδά ή της Ελλάδος θα πρέπει να περνούσαμε τον καιρό μας, την εποχή που η κ...Κανέλλη παραβίαζε τα προσωπικά δεδομένα της Μαργαρίτας, χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι ...βρίζαμε κάποιον.! Σίγουρα πάντως δεν γράφαμε γράμματα ...αέρος για να φανεί το όνομά μας, όπως κάνατε εσείς.... (Η ..λόξα της αυτοπροβολής είναι μεγάλη αρρώστια, αγαπητοί μου, την οποία ο Πανάγαθος Θεός μας αξίωσε να μην αισθανθούμε, μέχρι στιγμής...)

3. ΜΗΠΩΣ τα ...χρωστούμενα έχουν σχέση με την υπέρ Μαργαρίτας επιστολή του 2000, και τα ζητάτε τώρα, 11 χρόνια μετά; Έτσι κάνουν όλοι οι δικηγόροι; (διότι και ο εξ Ελλάδος, για κάποιες υπηρεσίες του στο σπίτι του Ψυχικού, μετά από 12 χρόνια ...άρχισε να ζητάει την ...αμοιβή του.!!!

4. ΣΕ ΠΟΙΑ ...τόλμη αναφέρεσθε, κύριε; Μη μας πείτε ότι είσθε το ίδιο και το αυτό πρόσωπο με τον ...κύριο που έγραφε στον «Ελληνικό Τύπο» για την ιστορικότητα της βίλας «Γαλήνη», στο Καστρί; Μα αν θυμόμαστε καλά εκείνος ήταν εναντίον της ανωνυμίας, τώρα πώς ...έτυχε να γράφει ...ανώνυμα; Μεσολάβησε κάτι; Μήπως ντρέπεται και δεν το μολογάει; Θα μας ...τρελάνετε όλους τελικά, κύριε  ...ανωνυμοεπώνυμε.! Ξεκαθαρίστε μας τελικά: Είστε με τον χωροφύλαξ ή με τον αστυφύλαξ;;; ΜΗ ...προσπαθείτε να επιβεβαιώσετε την άποψή μας (και μερικών άλλων), περί διχασμένης προσωπικότητας.... Δεν μας συμφέρει.!

5. ...ΦΤΑΝΟΥΝ, τα 4, για τώρα.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: