15 Νοε 2010

Αγγελίες Θανάτου #3...

Γράφουν παρακάτω:

  • «Αλήθεια πού είναι τα εκατομύρια που είχαν υποσχεθεί πως θα φέρουν οι "φωστήρες' των ερανικών επιτροπών στις οποίες συμμετείχαν οι Ζουμπανιοχατζήδες κάποτε; Τώρα κριτές και επικριτές λες και δεν ξέρουν...Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη!»

ΕΔΩ πράγματι έχουν κάποιο δίκαιο οι του συγκροτήματος... ΔΙΟΤΙ, δεν έφεραν οι Ζουμπανιοχατζήδες, το χρήμα, κόπηκαν οι διαφημίσεις και οι ...μισθοί των ... «δημοσιογράφων».!

ΜΑ είναι σοβαρά πράγματα αυτά κ. Ζουμπανιώτη; Κόψατε το μισθό τόσων άεργων δημοσιογράφων, και μόλις αυτοί έκοψαν το μισθό του Μάνιου, ο οποίος ...δεν πρόσφερε και τίποτα στο κάτω-κάτω, αρχίσατε τις έντονες διαμαρτυρίες σας.! ΕΙΝΑΙ σοβαρά πράγματα αυτά κ. Χατζή;

Και λίγο μετά:
  • «Θα απογοητευθούν δε διότι ο κοινός νους και οι "ειδικοί¨θα προτείνουν αυτό που δεν θέλουν μερικοί ούτε στα χειρότερά τους όνειρα να δουν. ΔΟΥΛΕΙΑ, ΛΟΥΛΕΙΑ και πάλι ΔΟΥΛΕΙΑ.»
ΑΜΑ οι ειδικοί προτείνουν ό,τι και ο κοινός ΝΟΥΣ, μήπως είναι λίγο ...φτηνά πληρωμένοι με τα 150 χιλιάρικα; Μήπως θα πρέπει να τους δώσουμε και λίγο ...πουρμπουάρ;

Διότι τέτοια συμβουλή για εθελοντική προσφορά στην Κοινότητα μόνον αυτοί θα μπορούσαν να μας το πουν.! ΑΡΚΕΙ να μη συμπεριλαμβάνουν τους εκδότες και «δημοσιογράφους» οι οποίοι προσφέρουν μόνον ...πνευματικοί ΔΟΥΛΕΙΑ ή ΛΟΥΛΕΙΑ, ...όπως πολύ σωστά, έστω και κατά λάθος, γράφετε..!

Τέτοια και χειρότερα γράφει ο παλιοτενεκές του «ΠερίΒρομου» #1, και φυσικά αρχισυντάκτης της φυλλάδας...τους.!

(Σε λίγη ώρα το ΤΕΛΟΣ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: