16 Νοε 2010

ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΤΡΟΠΑ...

ΔΕΝ μας πέφτει λόγος, αλλά μάλλον ΔΕΝ μας τιμούν κι’ όλας, τα όσα έκτροπα έγιναν στην διάρκεια της «συναυλίας» του Έλληνα καλλιτέχνη ο οποίος βρέθηκε κοντά μας την περασμένη εβδομάδα...


ΟΧΙ μόνο η ιδιωτική «αστυνομία» της αίθουσας, φάνηκε αδύναμη να επιβάλει την τάξη, μα ακόμα και η αρμόδια κρατική δυσκολεύτηκε να τους κάνει καλά, και αναγκάστηκε να προβεί σε πάρα πολλές συλλήψεις και κρατήσεις ομογενών νέων της παροικίας μας.!

ΤΟ γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, ήταν μάλλον προϊόν ...θεάς τύχης παρά οτιδήποτε άλλο... Ο τρόπος που εκσφενδονίζονταν τα μπουκάλια προς την μια και την άλλη κατεύθυνση, ήταν σίγουρα κάτι που θα το ζήλευαν ακόμα και τα τανκς στο Ιράκ ή τη Μέση Ανατολή.!!

Να φανταστείτε ότι αρκετοί νέοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την αίθουσα, φοβούμενοι τα χειρότερα.!

ΟΙ διοργανωτές τέτοιων συναυλιών με νέους ερωτιάρηδες καλλιτέχνες, απευθυνόμενοι σε νέους της ομογένειας, αν δεν σταματήσουν θα πρέπει τουλάχιστον να έχουν καλλίτερη φύλαξη και προστασία των ανύποπτων νέων οι οποίοι θα ήθελαν να ζήσουν πραγματικά μια ...ζωντανή ελληνική βραδιά, αλλά να φύγουν συγχρόνως και ζωντανοί από το χώρο και ΟΧΙ ...ξάπλα.!

ΦΥΛΑΞΗ, λοιπόν, ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΘΡΗΝΉΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: