25 Νοε 2010

Επιχείρηση ...Κοιμητήρια.!

Η Μητρόπολη Τορόντο (Καναδά) έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα, για την εξυπηρέτηση των ορθοδόξων χριστιανών και μετά τον θάνατό τους.!!! Ποιο είναι το βήμα αυτό; Το ότι απόκτησε άδεια λειτουργίας ...κοιμητηρίων.! Μάλιστα αγαπητοί (του) χριστιανοί. Ο μητροπολίτης Σωτήριος ο οποίος έχει τάξει ως σκοπό της ζωής του την εξυπηρέτηση των ορθοδόξων του Καναδά, κατάφερε να ...αποσπάσει άδεια κοιμητηρίων από τις Καναδικές αρχές ώστε να μην ταλαιπωρούνται πλέον οι ομογενείς στα ξένα κοιμητήρια, κατά τον, μετά θάνατο, βίο τους...



ΣΕ λίγο θα βρίσκονται όλοι τους, σε ...φιλικό χώρο ώστε να έχουν πιο φιλική γειτνίαση και καλύτερη παρέα..! Αφορμή για την σημαντική αυτή επιτυχία ήταν οι σκληρές διαπραγματεύσεις του με την αγγλικανική εκκλησία ώστε να αποσπάσει κοψοχρονιά, την εκκλησία τους με το κοιμητήριο το οποίο είχαν στην κατοχή τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια.


Η ανακοίνωση της Μητρόπολης, λέει επί λέξη:


«Η αξία του Ι. Ναού εκτιμήθηκε σε 500.000, αλλά ο μητροπολίτης Σωτήριος, διαπραγματεύθηκε την αξία και τελικά η Ι. Μητρόπολη επλήρωσε $ 250.000.» !


ΜΕΡΑ νύχτα (;) με αγοραπωλησίες ασχολείται ο αθεόφοβος... Με χέρια και πόδια προσπαθεί να κοροϊδέψει τους ιδιοκτήτες ακινήτων, κατεβάζοντας την τιμή των κτημάτων τους στο μισό.!


Ακόμα και από την αγγλικανική εκκλησία ... «έκλεψε» 250.000 αφού η αξία του ακινήτου είχε εκτιμηθεί στις 500.000... Μπροστά στο ΧΡΗΜΑ δεν καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ ο ...σεβασμιότατος, αμήν.!


ΒΟΥΡ, τώρα για αγορές οικοπέδων ανά τη χώρα ...σεβασμιότατε ώστε να αποκτήσει η Μητρόπολη κοιμητήρια σε όλη την επικράτεια και να ...MHN ξοδεύονται οι χριστιανοί για την απόκτηση της τελευταίας τους κατοικίας... Ή μήπως για να τους τα ...παίρνετε εσείς έγινε όλη αυτή η βαβούρα; Θα δούμε ...όσο θα ζούμε.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: