5 Νοε 2010

"Απορίας άξιον"...

ΜΕ τίτλο «Απορίας άξιον» Ο «ΠερίΒρομος» #1, γράφει:

  • «Ο Βασιλάκης-εβδομαδιαίος μας τελείωσε- ανέκαθεν συντηρητικός, ξαφνικά αρχίζει να υπερασπίζεται τους Πασόκους. Πως γίνεται αυτό;»
(σ. π. Υπάρχουν και συντηρητικοί με μυαλό. Πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτό ή να το ...αποβάλουν;)
  • «Μια άλλη απορία: Γιατί κάποιος που είναι 'βαμμένος' κοινοτικός, διευκολύνει αντι-κοινοτικό νεοσσό στα παροικιακά και προωθεί αντι-κοινοτικές ιδέες από μπλογκ τα οποία δημοσιεύει;»
(σ. π. ΑΝ η προσπάθεια να σωθεί η Κοινότητα, από τα ...καμώματα της «παιδικής χαράς», είναι ...αντικοινοτισμός, τότε χαλάλι οι ...καταγγελίες σας.)
  • «Γιατί οι εφημερίδες έγιναν καθρέφτης της ηλεκτρονικής σχολιογραφίας; Το αντίθετο έχει καθιερωθεί παγκοσμίως: Τα μπλογκ και ιστοσελίδες να γράφουν αποσπάσματα από εφημερίδες και περιοδικά.»
(σ. π. Προφανώς διότι έτσι γουστάρουν. Εσείς πάντως ως συγκρότημα, δεν θα πρέπει να παραπονιέστε, διότι η εφημερίδα σας έχει την μεγαλύτερη κάλυψη τουλάχιστον από εμάς...)
  • «Τέλος, πού είναι όλοι αυτοί που 'κόπτονταν' για το καλό της Κοινότητας; Μας πληροφορούν από τα διάφορα τμήματα της πως οι εθελοντές έχουν 'κάνει φτερά' και δεν βρίσκεται κανείς να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια! Από λόγια, μπουχτίσαμε...από έργα, άσε τους άλλους να βγάλουν το φίδι απ' τη τρύπα!
(σ. π. ΜΑ αγαπητέ μας, εσείς ως διοίκηση διώχνετε τους εκλεγμένους συμβούλους από το να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Κοινότητα, και περιμένετε εθελοντές εκτός Συμβουλίου; Για ...αναρωτηθείτε μεταξύ σας, ως προεδρείο, μήπως και απαντηθεί το ερώτημά σας καλύτερα...)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ
Γράφει ο Αυθεντικός Περίβρομος "Μας πληροφορούν από τα διάφορα τμήματα της πως οι εθελοντές έχουν 'κάνει φτερά' και δεν βρίσκεται κανείς να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια!"

Γιατί είναι απορίας άξιον ρε καρντάση, από που κατέβηκες ασύ από τον πλανήτη Αρη; ή μας δουλεύεις.
Εκεί που καταντήσατε την Κοινότητα τι περιμένεις; Δι΄λωξατε τους εκλεγμένους συμβούλους, κάνετε ότι σας καπνίσει και ζητάς εθελοντές;
Δεν έχει μείνει κανένα ενημερωτικό μέσο μαζί σας (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ) και έχετε βγεί στο βουνό με τα διάφορα βρομοblogs και έπειτα περιμένετε η παροικία να σας πάρει στα σοβαρά. Τρομάρα σας.