6 Νοε 2010

Canadian Etthnocultural Council...

Κυριε Κρανια, παιρνετε θεση και περνατε απο του λιναριου τα παθη, οποιονδηποτε δεν ειναι της αρεσκειας σας και κανει μια καποια ενεργεια που εσεις για καποιο δικο σας λογο δεν εγκρινετε.
Γραφετε στο τηλεσκοπιο στο "δικο μας σφαλμα" οτι στο "Canadian Ethnocultural Council" ο παρουσιαστης της βραδιας ανηγγειλε μεταξυ των ονοματων και αυτο της "μακεδονιας", ενω εκανε γαργαρα το της Ελλαδος.

Τωρα με τη σειρα μου ερωτω:
Εσεις γιατι τωρα κανετε γαργαρα το ονομα του ελληναρα, οπως γραφετε στο σχολιο σας, κ. νερουλα, ο οποιος αν και παρον και εκλεγεις (και εισαστε περηφανος γι αυτο!), "επαξια" αντιπροσωπευσε την πατριδα του Eλλαδα; κ. Κρανια, μηπως εφτασε η ωρα να απομακρυνθειτε απο την δημοσιογραφια , την οποια αλλωστε ασκειτε απο χομπι, και να την αφησετε σε ικανοτερα χερια, διοτι περισσοτερο κακο, παρα καλο, κανετε στην ομογενεια…

Mην ζητατε μονο τους γηραιοτερους να απομακρυνθουν απο την Kοινοτητα. το ιδιο συμβαινει και στην δημοσιογραφια. γενικα...
Eνας κακος δημοσιογραφος κ. Kρανια, ειναι περισσοτερο επικινδυνος απο ενα κακο συμβουλο της Kοινοτητας, διοτι ο πρωτος μπορει να δημιουργησει μια στρατια ανεγκεφαλων οταν τους σερβιρει τα αποκυηματα της πνευματικης του γυμνιας, ενω το κακο που μπορει να κανει ενας κακος συμβουλος μπορει καλλιστα να σταματησει στη γενεση του, οταν ενα συμβουλιο σεβεται τις δημοκρατικες διαδικασιες και καταψηφισει την επιζημια προταση.

Aλλα και κει κυριε, εσεις επικροτειτε και προαγετε την αρχη του οτι 3 ή 4 "νεοι" και ειδικα καναδο γεννημενοι εχουν το δικαιωμα να γραφουν εις τα παλαια των υποδηματα τους υπολοιπους γηραιοτερους, τους οποιους ενιοτε εσεις, και ο περιγυρος σας. αποκαλειτε ταραξιες και φωνακλαδες.
Mηπως εδω κάπου ο υπερμετρος ζηλος και η προσωπολατρια, σας παρασυρει συναισθηματικα και σας οδηγει σε λαθεμενους ατραπους; Mια σκεψη κάνω. Ξανασκεφτειτε το και σεις. Aλλωστε αρκετα εχετε μεχρι τωρα προσφερει στο βωμο της ερασιτεχνικης (σας) δημοσιογραφιας. Δωστε την σκυταλη σε καποιον νεοτερο του συγκροτηματος, οπως ειναι ο αρχισυντακτης σας, δινοντας ταυτοχρονα το παραδειγμα στους γηραιοτερους συμβουλους να κανουν το ιδιο.

Σας ευχαριστω εκ μερους της παροικιας που θα εκτιμησει δεοντος την θυσια σας αυτη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: