5 Νοε 2010

Περίδρομος ...ΣΤΟΠ.!

Ελπίζοντας... πως θα είναι πραγματική η απόφαση του «ΠερίΒρομου» #2, περί το «Περίδρομος ΣΤΟΠ», την καλοδεχόμαστε με χαρά και αγαλλίαση, για πολλούς λόγους αλλά ιδιαίτερα για την ξεκούραση που θα απολαύσουμε... ΠΕΡΑ, λοιπόν από την αναφορά του σε κάποια ονόματα τα οποία μπορεί να είναι και φανταστικά, γράφει:


«Θα σας λέγαμε λοιπόν κι εμείς ότι είστε ομοφυλόφιλοι, νταβαντήδες, παιδεραστές, βιαστές, άεργοι, πράκτορες της ΣΙΑ, χωρίς λεφτά στην τράπεζα, ίσως τα έχετε σε off-shore εταιρείες, τα παιδιά σας (όσοι έχετε) είναι μπάσταρδα, είστε μέθυσοι και χασικλήδες, ψυχιατρικά ανώμαλοι κλπ και όλα αυτά που γράφετε εσείς.»

(σ. π. Ευτυχώς που ΘΑ μας το έλεγαν, αλλά η ανατροφή τους δεν τους το επιτρέπει..., γι’ αυτό απλά το ...γράφουν, ώστε να μην πέσουν χαμηλότερα... Ε, η ανατροφή και οι ...σπουδές δεν πάνε χαμένα...)
  • "Ανώνυμοι είμαστε κι εμείς και θα μπορούσαμε να γράψουμε ό,τι γεννά η αρρωστημένη φαντασία σας. Επειδή όμως σεβόμαστε τον εαυτό μας (όχι εσάς) και δε γράφουμε τίποτα γι’ αυτά γιατί θέλουμε δημόσιο διάλογο με επιχειρήματα όχι χυδαία προσωπική αντιπαράθεση με συκοφαντίες."
(σ. π. ΚΑΙ βέβαια είστε ικανοί να γράψετε ό, τι γεννά η αρρωστημένη φαντασία Μας, αλλά επειδή δεν μπορείτε να την διαβάσετε, γράφετε ό,τι γεννά η δική Σας αρρωστημένη φαντασία... Καλό είναι. Σκεφτείτε και να μην σεβόσασταν τον εαυτό σας, τι θα διάβαζαν τα ματάκια μας... ΔΕΝ αντιλαμβανόμαστε την επιμονή σας στον δημόσιο διάλογο, στον οποίο αναφέρεσθε συνεχώς. Πιστεύετε αλήθεια ότι θα μπορούσαμε να κατεβούμε στο επίπεδό σας, για διάλογο;)

Υ. Γ. Και βέβαια θα συνεχίσουμε όσο βιολογικά θα μας είναι επιτρεπτό... Μπορεί για σας, «Περίδρομος» ΣΤΟΠ, αλλά όχι για μας... Να είστε καλά. Τα...δέοντα στους συνεργάτες σας.! See you again, on the screen…

Δεν υπάρχουν σχόλια: