28 Νοε 2010

ΘΑ έχει απ' όλα ο ...μπαξές;

ΑΠΟ ότι καταλάβαμε, μάλλον χώρισαν τα τσανάκια τους, οι δυο ...νομικοί του ΝΕΜΕΣΗΣ, ώστε ο καθ’ ένας να έχει την ...δικιά του Νέμεση και να γράφει, ο μεν χωρίς αποδείξεις, διάφορα ...γαργαλιστικά και ελαφριάς σοβαρότητας κειμενάκια, ενώ ο άλλος θα γράφει μόνον με αποδείξεις, δηλαδή θα δημοσιεύει άδειες οδήγησης, διαβατήρια με τις φωτογραφίες τους, κάρτες τραπεζών με ή χωρίς το PIN Nο, απολυτήρια στρατού, άλλες ...επαγγελματικές ταυτότητες με φωτογραφία και, γιατί όχι, καμιά φωτογραφία κρεβατοκάμαρας, για τους φίλους αυτού του ΣΠΟΡ... Δηλαδή, με λίγα λόγια, θα έχει από όλα ο ...μπαξές τους, με στόχο να καταστούν αχρείαστα τα άλλα μπλογκς της παροικίας, και να χάσουν το ...ψωμί τους οι εργαζόμενοι σ’ αυτά.! (εκείνα που θα πάθουν την μεγαλύτερη ζημιά θα είναι ο «ΠερίΒρομος» και η σκέτη - από ...γιουβέτσι - «Νέμεση», καθ’ ότι το απάνω χέρι πήραν οι ...αδελφές – από άλλο πατέρα και άλλη μάνα – «νεμεσης-τοροντο» και «νεμεσις-αποδείξεις», ως κληρονομιά στις δυο ...προσωπικότητες του ενός και του αυτού δικηγόρου-νομικού της παροικίας μας.!!


Αντιπαρερχόμαστε το σχόλιο περί του «είπαμε να σας τρελάνουμε αλλά μάλλον θα μας τρελάνετε εσείς», καθ’ ότι πόσο παραπάνω μπορεί να σας τρελάνει κάποιος; Τελικά είναι η Δευτέρα ή η Τρίτη σταθμός ειρήνευσης; Και ποια ώρα συγκεκριμένα; Δεν νομίζετε ότι οι αναγνώστες σας πρέπει να ξέρουν ακριβώς, ώστε να πέσουν πρώτοι με τα μούτρα στην ανάγνωση; Περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε...


ΚΑΚΩΣ, κάκιστα εκλαμβάνουν ως αδυναμία σας την απόσυρση αναρτήσεων από τα blog σας... Η αδυναμία φαίνεται καθαρά σε τίνος ...στρατόπεδο βρίσκετε. Εσείς απλά αναρτάτε και αποσύρετε αποδείξεις τις οποίες σωστά ομολογείτε ότι «ο κόσμος τό’χει τούμπανο» και σεις ...κρυφό καμάρι υποθέτουμε... Έτσι δεν είναι; Αλλά είναι καλά, μια φορά το χρόνο να ξαναδημοσιεύονται τέτοια κείμενα-αποδείξεις, ώστε να θυμούνται οι ...γέροι και να μαθαίνουν οι νέοι... ΟΛΟΙ οι σωστοί δάσκαλοι-νομικοί έτσι πρέπει να κάνουν... Να ...διδάσκουν δηλαδή, εσαεί στους ...μαθητές τους, πέρα από τα τετριμμένα των βιβλίων και λίγη ιστορία αποδείξεων, νομικής συμπεριφοράς, και ολίγης αλητείας.! Έτσι και οι ...μαθητές σας θα νιώθουν υπερήφανοι για τον δάσκαλό τους... Σωστά; (τα υπόλοιπα την Τρίτη...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: