31 Οκτ 2010

Χαίρε ΘΡΑΣΟΣ Απύθμενο...

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο «ΠερίΒρομος» με τον γνωστό, πλέον, ...σοβαρό του ΛΟΓΟ. Να τι γράφει:

  • «Νομίζουμε ότι με τον τρόπο που υπερασπίζεται την κ. Παπανδρέου ο Περίδρομος και οι συν αυτω, θα πρέπει τελικά εμείς, οι υποτιθέμενοι εχθροί της, να αναλάβουμε την υπεράσπισή της. Όχι ότι δεν έχουμε πολλά να της καταλογίσουμε, αλλά δημόσιο πρόσωπο είναι, θα πρέπει να μπορεί να δεχθεί την κριτική όταν αυτή γίνεται σοβαρά με επιχειρήματα και να προβάλει τα δικά της αντεπιχειρήματα.»
(σ. π. Όταν χθες γράφαμε για τις δυο προσωπικότητες του δικολάβου της παροικίας, μάλλον γελάγατε μαζί μας ... Τώρα που διαβάζετε τα παραπάνω, τι λέτε; Θέλει λέει να πάρει τη δουλειά της υπεράσπισης, από τον Περίδρομο και να την αναλάβει ο ίδιος ως «ΠερίΒρομος»..! ΑΚΟΥ λέει, ο ...κατήγορος ζητάει να είναι και συνήγορος του κατηγορουμένου.!!! ΜΟΝΟ διχασμένες προσωπικότητες μπορούν να σκέπτονται έτσι. Διότι ...πιστεύουν ότι είναι δυο διαφορετικοί άνθρωποι και ως εκ τούτου μπορούν να είναι και αντίπαλοι.!!! Άσε που έχουμε ήδη εισπράξει ως περίδρομος, κάπου 125 από τις 725.000!)


ΣΤΗ συνέχεια, είναι λίγο παραπάνω κατηγορηματικός:


  • « Όχι δε θα αφήσουμε την κ. Παπανδρέου σε τέτοιο συνήγορο εκτός αν το δηλώσει η ίδια ότι αυτόν θέλει να την υπερασπίζεται.» ΚΑΙ «Ως εκ τούτου αναλαμβάνουμε ανεπίσημα και προσωρινά την υπεράσπιση της κ. Παπανδρέου, εκτός αν η ίδια μας το απαγορέψει»... κ.λπ.
( σ. π. Η επιμονή σας και μόνο να της αποσπάσετε μια δήλωση, Θετική ή Αρνητική, (ΔΕΝ νομίζετε ότι) δείχνει το ΑΠΥΘΜΕΝΟ θράσος σας; Για να μην αναφερθώ σε κάποιου είδους αλήτικης συμπεριφοράς, ή κάτι χειρότερο ακόμη...)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο "Ούτε αίσθηση χιούμορ" ο Περιβρομος #2 γράφει:
"...όχι επειδή είναι η κ. Παπανδρέου, δεκάρα δε δίνουμε γι’ αυτό,...".
Κάπου αλλού ζητάει την υπεράσπισή της, κάπου αλλού σέρνει τα εξ΄αμάξης εναντίον της, και πάλι αναλαμβάνει την προστασία...και πάει λέγοντας.
Τι συμβαίνει κ. Περίδρομε, μήπως έχουμε την περίπτωση του Δρ. Τζέκυλ και του Κ. Χάϊντν, ή μήπως το πολύ το κάπα-κάπα κάνει το παιδί μα...κάκα;
Καθ’ ότι μας είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε τις ... «σκέψεις» του.
Εάν έχετε νεώτερα παρακαλώ πληροφορήστε μας, θα το εκτιμήσουμε.