11 Νοε 2010

Κομπάρσοι και ...δάχτυλο.!!!

ΟΛΑ τα προσέχει αυτό το παιντί.! Ακόμα και το δάχτυλο του Χατζή! Γιατί σου λέει να το ...δείχνει προς άλλους και όχι προς ΕΜΕ; Ακόμα και τον κ. Πάππα παρακολουθεί πότε θα πάει για κατούρημα.!! Τέτοια παρατηρητικότητα ο ...δικός σας.! (Ε, κουσούρια είναι αυτά, τι να κάνουμε;)

ΤΟ τι ήθελε η κ. Ζουμπανιώτη, είναι πλέον γνωστό. ΑΦΟΥ προσπάθησε με χίλιους δυο τρόπους να πληροφορείται περί τα Κοινοτικά, χωρίς να το πετυχαίνει, ακολούθησε τον δρόμο της φοβέρας, με μια επιστολή, και τα παιδάκια της «χαράς» έβαλαν την ουρίτσα στα σκέλια τους που λέμε, ή μάλλον κατέβασαν τα μουτράκια τους, διόρισαν πρόεδρό τους τον κ. Κακαγιάννη (και όχι τον Κάκα, Χάχα, ή Κακά που γράφει το παιδίον - συνεταιράκι του - στον «ΠερίΒρομο», και άρχισαν να ΑΠΑΝΤΟΥΝ σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις της. Με το Νι και με το Σίγμα. ΟΛΑ στη φόρα για τον λαό της Κοινότητας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... (Λένε μερικοί ότι κι’ ο άγιος φοβέρα θέλει..., όπως τα πιτσιρίκια...!) ΣΙΓΟΥΡΑ μαέστρος ο Κακαγιάννης, τά’ κανε ...αρνάκια τα παιδάκια της παιδικής, ακόμα και το σκληρό καρύδι τον κ. Νίκωνα.! Τι να λέμε τώρα...

(Και βέβαια θα πρέπει να κάνει χρήση και της νοηματικής γλώσσας βρε ανόητε, αφού τα παιδάκια της «χαράς» ενώ δεν σκαμπάζουν τη γλώσσα των γονιών τους, ήρθαν λέει να τους κυβερνήσουν.! ΚΑΙ μάλιστα δίχως να φέρουν ούτε έναν συνομήλικο μαζί τους.! Όλα κι’ όλα είναι και παραμένουν τα 10-12, του συμβουλίου.!)
  • «Τώρα, επί τέλους κατάλαβε η Ζουμπανία "των 14" τα 'παλούκια' που τους περιμένουν, από τις τράπεζες, τη διοίκηση, τα οικονομικά. Τώρα το χωνέψανε πως δεν είναι παίξε-γέλασε το πόστο που ανάλαβαν. Τώρα νιώθουν το σπαθί να κρέμεται πάνω απ΄το κεφάλι τους από μια φαγωμένη κλωστίτσα. Καιρός ήταν, κάλιο αργά παρά ποτέ.»
ΑΥΤΑ γράφει επί λέξη ο ανόητος.! ΚΑΙ βέβαια τώρα κατάλαβαν αφού τώρα τους τα είπαν οι, σαν εσένα, ...φωστήρες της ...«διαφάνειας»! Αντιλαμβανόμαστε σίγουρα ότι ο Νίκωνας με την αδιαφάνεια, προσπαθούσε να προστατέψει τους «14» από τα προβλήματα της Κοινότητας, και το «σπαθί», αλλά πού να το αντιληφθούν αυτοί..., και συνεχίζει:
  • «Τώρα καταλαβαίνουν σε ποιόν κάνει πλάτες η ως τώρα ανοησία τους. Τώρα πήραν χαμπάρι με ποιόν τα κάνουν πλακάκια με τη θέληση τους ή χωρίς για να κερδίσουν και τη βασιλεία των ουρανών που μονοπωλεί. Το Μητροπολίτη!!! (που έχει στρατολογήσει στρατιές τσιρακιών του στα μέσα και τα έξω της Κοινότητας...)»
ΝΑΙ ο ανόητος. Μιλάει για ανοησίες των άλλων, και για «πλάτες» επειδή ήθελαν να μάθουν την αλήθεια.! ΔΙΟΤΙ σου λέει, όσο τα πράγματα παραμένουν ...κρυφά μεταξύ της «Παιδικής χαράς» θα μεθοδεύσουμε κατά τέτοιον τρόπο τους χειρισμούς μας, και ΤΣΑΚ, θα του τη φέρουμε του μητροπολίτη, ενώ τώρα που βγήκαν όλα στη φόρα μέσω των πληροφοριών που δώσαμε στην κ. Ζουμπανιώτη, τα ...χάσαμε ΟΛΑ.! Πρέπει να καταστρώσουμε άλλο σχέδιο ...ΔΡΑΣΗΣ.!!

Καταλήγει δε με τα εξής:
  • «Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα... μερικοί βέβαια, τη δουλειά τους κάνουν. Το μεγάλο Αφεντικό δουλεύει συστηματικά, μεθοδικά, ψυχρά. Όσο πιο ανόητοι οι Ζουμπανο-Χατζάρηδες (με το δάχτυλο ή χωρίς), τόσο καλύτερα γι'αυτόν. Όσο καθυστερούν τόσο ανεβαίνει και το χαράτσι!»
ΤΗΝ παραπάνω ...σοφή σκέψη, αναδημοσιεύουμε για όσους – και ξέρουμε ότι είστε πολλοί- δεν την διαβάσατε στην ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ γραφή της... ΘΕΛΕΙ να μας πει ο ανόητος ότι για ότι συμβεί από δω και πέρα, θα φταίει η Ζουμπανιώτη των 14ων , διότι ζητούσαν και ζητούν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.! Να γιατί ο Μενεγάκης δεν έλεγε σε κανέναν ΤΙΠΟΤΑ , έστω κι’ αν είναι ακόμα υπέρμαχος της διαφάνειας με τον τρόπο που αυτός εννοεί τη λέξη.! Αλήθεια, όσο καθυστερούν ...ΤΙ, ανεβαίνει το χαράτσι;...

Δεν υπάρχουν σχόλια: