16 Νοε 2010

Αγγελίες Θανάτου ...τέλος.!

ΚΟΙΤΆΞΤΕ, ρε σεις τούτο το ...πράμα! Τού ’παν ότι έμαθε να γράφει και δεν σταματάει με τίποτα.! Διαβάστε παρακάτω:...

  • «Εθελοντική εργασία, παντοειδή προσφορά, δωρεές σε χρήμα και χρόνο, απόλυτη αφοσίωση στην ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΙΔΕΑ. Να σταματήσουν να πουλάνε μυαλά ορισμένοι και να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Να αγοράζουν εισητήρια, να γράφουν τα παιδιά τους σε τάξεις και φροντιστήρια της Κοινότητας, να φέρνουν συγγενείς, γνωστούς και φίλους να τους γράφουν μέλη. Να πάψουν να γκρινιάζουν και να τα βρίσκουν όλα στραβά. (Να ρίχνουν και κανένα χάρτινο στους δίσκους των εκκλησιών της Κοινότητας και όχι μόνο κέρματα!!!) Και αν είναι και άθεοι, όπως μερικοί -δρομιάρηδες, να συχνάζουν στις κοινοτικές εκδηλώσεις, όπου υπάρχει γλέντι και φαγοπότι! Αλήθεια πόσοι από σας θα δείτε με καλό μάτι αυτές τις εκθέσεις των εταιρειών εκτίμησης;»

ΝΑ, λοιπόν και οι ...κατ’ αποκλειστικότητα αποκαλύψεις των ...εκθέσεων των εταιριών εκτίμησης..! ΜΕ μόνον 150 χιλιάδες δολάρια μάθαμε ότι πρέπει να κάνουμε και μια «παντοειδή» προσφορά στην Κοινότητα. Ακόμα και την ... «απόλυτη αφοσίωσή μας», δέχονται τα παιδιά.! ΑΚΟΜΑ και χαρτονομίσματα μπορούμε να ρίχνουμε στους δίσκους, λέει η έκθεση των 150.000.! (Ρώτησαν άραγε τον μητροπολίτη αν επιτρέπει κάτι τέτοιο;). ΣΤΗ συνέχεια κάνουν κι’ ένα φακελάκι για να θυμούνται κάπου – κάπου και την χουντική τους προέλευση.!! Μιλάνε για μερικούς –βρομιάρηδες του σογιού τους, οι οποίοι «είναι και άθεοι» και προφανώς δεν δίνουν πολλά στους δίσκους ώστε να μπορούν να πληρώνονται για τα ...τυπογραφικά τους, για τις διαφημίσεις και τα μεταφραστικά τους... ΚΑΙ, γιατί όχι, να επανέλθει εκείνη η πεντακοσιοδόλαρη επιχορήγηση σε όλους τους, ...ημέτερους, δημοσιογράφους και εκδότες...

Πάντως ΟΛΟΙ εδώ στον «Περίδρομο» μόνο με το καλό μάτι μπορούμε να δούμε τις προτάσεις αυτές, καθ’ ότι είμαστε ...μονόφθαλμοι, εν αντιθέσει με σας που είσθε ...αόμματοι.!

ΤΕΛΟΣ, λένε:
  • «Να κρατήσετε ο,τι έχει χτιστεί ως τώρα, να βοηθήσετε τους νεους και οχι να τους σαμποτάρετε και να συνεισφέρετε και σείς στον αγώνα όλων; Να ξεχάσετε τον εαυτούλη σας και τα όνειρά σας να γίνετε προέδροι στη θέση των προέδρων; Αλλά τι να λεμε τώρα. Φωνή βοώντων εν τη ερήμω. Τη βολή σας, τον εαυτούλη σας. Εσείς θα προτιμήσετε την εύκολη λύση της κριτικής, του αρνητισμού και της καταδίκης. Τι να λέμε τωρα.»

ΒΡΕ παλιολεχρίτη, γιατί να συνεισφέρει κάποιος, όταν σας (τους) ρωτάνε «Τι φαγητό θα σερβίρουν στην μεθαυριανή εκδήλωση» και ΔΕΝ απαντούν; 125 δολάρια είσοδος, γνωστή η τιμή κόστους του φαγητού, (μόνον 55$) αλλά ...μυστικό το MENU; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;; Και αναρωτιέσαι, κι’ όλας «Τι να λέμε τώρα.»...

Υ. Γ Τίποτα, όμως, δεν τελειώνει τόσο εύκολα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: