9 Νοε 2010

Παράδοξο 3ο

  • «Το παράδοξο της τακτικής της αντιπολίτευσης: Ξέρουμε ότι η Κοινότητα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση. Δεν ξέρω γιατί η αντιπολίτευση πιστεύει ότι ο κυβερνών συνδυασμός θα έπρεπε να λύσει προβλήματα δεκαετιών σε λίγους μήνες. Κι αν αυτή έχει τη λύση γιατί δεν τη λέει; Να πουληθεί ή όχι το Κέντρο στο Σκάρμπορο, να πουληθεί ή όχι κάποιο άλλο κτίριο ή να γίνει οτιδήποτε άλλο για να ξεπεράσει το οικονομικό πρόβλημα η Κοινότητα; Βλέπουμε απλά κατηγορίες από την αντιπολίτευση αλλά όχι συγκεκριμένες ντοκουμενταρισμένες προτάσεις για λύση.»
(σ. π. Αυτό κι’ αν είναι ...παράδοξο.! Ποιος μιλάει για λύση των προβλημάτων τα οποία όχι μόνο δεν βλέπατε τόσα χρόνια, αλλά μερικοί εκεί στο συγκρότημα ΔΕΝ τα βλέπετε ΑΚΟΜΑ.! Στην τακτική της επίλυσής τους είναι που διαφωνούν οι άνθρωποι.! Χρειάστηκαν έξη μήνες για να δουν (και ακόμα δεν είδαν!) ΤΙ εστί Κοινότητα και τι παρέλαβαν ώστε να καλέσουν επιτέλους τον ελληνισμό της πόλης και να τον ενημερώσουν, σοβαρά και υπεύθυνα, και να ζητήσουν την γνώμη του.!! Ο Πάππας, η Ζουμπανιώτη και ο Κακαρέλης ή έστω και ο 36ος , θα λύσουν το πρόβλημα της δεκαΑΙΤΙΑΣ, κύριε; Σοβαροί να είμαστε... ΔΕΝ αναφέρομαι βεβαίως στην διαφάνεια η οποία δυστυχώς συνεχίζεται με τον ίδιο ζήλο της δεκαΑΙΤΙΑΣ, αν όχι λίγο χειρότερα.!!!
Το θέμα της μάζωξης των ομογενών, δεν ήταν η ΑΙΤΙΑ της διαφωνίας των κ. κ. Γκέκα – Κακαρέλη, με ...νίκη του δεύτερου και τη γνωστή αποπομπή του πρώτου;
ΣΑΝ το διάολο το λιβάνι αποφεύγουν μια τέτοια συνέλευση οι του προεδρείου, μέχρι που έπεισαν και και τον νυν πρόεδρο να ... «πιστεύει» σε κάτι τέτοιο, διότι διαφορετικά θα έχει την τύχη του προκατόχου του, όπως λένε μερικοί στην πιάτσα...

ΕΠΙΣΗΣ γνωρίζετε πολύ καλά ότι όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, μόνον πώληση δεν μπορούμε να κάνουμε, διότι είναι ΟΛΑ, μα εντελώς ΟΛΑ ενυπόθηκα στην Τράπεζα, ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να γίνει για έναν οργανισμό.! Και αυτό έγινε... κατά την δεκαΑΙΤΙΑ.! Προφανώς δεν γνωρίζετε ότι οι ντοκουμενταρισμένες προτάσεις, προϋποθέτουν και ...ντοκουμενταρισμένη πληροφόρηση... ΣΟΒΑΡΑ αγνοείτε και αυτό, ακόμα; Και συνεχίζετε να ...αρθρογραφείτε;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: