28 Νοε 2010

ΟΙ ... "εντελώς ηλίθιοι νεμεσίτες"

Γράφει ο ένας ...εαυτός νεμεσίτης, στον άλλο ...εαυτό του:

  • «Βρε Νεμεσίτες εντελώς ηλίθιοι είστε; Ξέρετε τι εστί Σοφία Παπ++++? Αυτή δεν είναι που έκανε έξωση στη μητέρα της ενώ της πλήρωνε ενοίκιο 10,000 ευρώ το ΜΗΝΑ?»
(σ. π.: Να γιατί η παροικία ...σύσσωμη, ενδιαφέρετε και ρωτάει: Ήταν 10 οι χιλιάδες ή λίγο παρακάτω; Διότι αν δεν ήταν ακριβώς δέκα, δεν μπορούσε να αναγραφεί το όνομά της στο Άλμπουμ του Γηροκομείου και στους χρυσούς δωρητές του... Πολύ σωστά το επεσήμανε ο Κώστας με τον Ηλία... Διότι μπορεί να τους ξέφυγε πέρσι, αλλά όχι και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, και μάλιστα όταν την εκτύπωση ΔΕΝ την ανέλαβαν αυτοί... Σωστά;
ΘΑ μου πείτε βέβαια, ποια σχέση έχουν τα παραπάνω με τους «εντελώς ηλίθιους» Νεμεσίτες; Σωστά... Έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά μήπως έχουν σχέση, το ό,σα γράφουν οι «εντελώς ηλίθιοι» νεμεσίτες, με τα εκατομμύρια των ανθρώπων πάνω στη ΓΗ; Μήπως μπορεί να δηλώσει, έστω και ένας,- αλλά με το ονοματάκι του - ότι τον ενδιαφέρει η ιστορία αυτή; Μόνον ΕΝΑΣ... (εκτός βέβαια των ...δυο εαυτών του...)
ΕΚΕΙΝΟ που δεν εξέτασε ακόμα η ...νομική εταιρία, του παρ’ Αρείου Πάγγου κυρίου, είναι, αν η ...έξωση έγινε προς χάριν της ...μητρυιάς της... Ναι ο μ@λ%κ&ς, ακόμα και αυτό έγραψε ο αλήτης του κερατά.!!! ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ..)


Υ. Γ. Αλήθεια, ασχολείστε και οι ...δυό σας με τα νομικά, ή μόνον ο ένας;



Δεν υπάρχουν σχόλια: