30 Νοε 2010

"Πρωτοβουλία" #3

ΑΦΟΥ, λοιπόν, είπαμε ότι η Μητρόπολη δεν μπορεί να κάνει «ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ» διότι έχει με την έγκρισή μας ή την ...ανοχή μας, το σχετικό μονοπώλιο τον εκκλησιών, είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ανήθικη η πρακτική των συχνών εκβιασμών του τύπου ή μου δίνετε την ... «λογία», ή ...κατάσχω τα μυστήρια των εκκλησιών σας και των ...παπάδων μου.!!! Αδιαφορώντας αν ο οργανισμός, που προσφέρει αυτό που o ίδιος ο μητροπολίτης είχε υποχρέωση να κάνει, βρίσκεται σε οικονομική αδυναμία...



ΓΙΑΤΙ δεν ήλθατε πριν από μας,-να ετοιμάσετε τις εκκλησίες,- για μας, ...σεβασμιότατε; Ήμασταν τοποτηρητές σας και μόλις ήρθατε κ. μητροπολίτα μας, γίνατε δυνάστης μας.! ΔΕΝ σας καίγεται καρφάκι κ. Σωτήριε, αφού τώρα αποκτήσατε τις δικές σας, πάμπολλες, εκκλησίες και δεν μας έχετε πλέον ανάγκη...

(Όσο για τους συνεργάτες του μητροπολίτη, πάντα κατά το πόνημα της ... «Πρωτοβουλίας» το οποίο δημοσιεύει ο «περίΒρομος» που μετονομάστηκε σε Στέκι, θα τα πούμε αμέσως μετά,με ξεχωριστό ...πόνημα...)

ΤΕΛΟΣ γράφουν:
«Σαφώς και έχουν όλοι οι παραπάνω το δικαίωμα της γνώμης τους, όπως και μεις που γνωρίζουμε πως όλα αυτά αποτελούν ΑΠΟΔΕΙΞΗ μιας καλοστημένης μηχανής για να διαλύσουν τις Κοινότητες.»


ΜΗΠΩΣ η καλοστημένη μηχανή είναι δικό σας προϊόν κύριε ...«προεδρεύων» και προσπαθείτε να την παρουσιάσετε ως προϊόν άλλων, ενώ η διάλυση, τουλάχιστον της κοινότητας Τορόντο, προσπαθείται από δικούς σας κύκλους; Διότι - θα το ξαναπούμε χίλιες φορές – η σχεδιαζόμενη χρέωση του οργανισμού με ακόμα 9.000.000$, είναι η ...ταφόπλακά της και όχι τα διακόσια χιλιάρικα του Σωτήριου, τα οποία κι’ αν ακόμα δεν ξοφλήσουμε τώρα, δεν θα κάνει τίποτα, καθ’ ότι φοβάται τις ...πέτρες.!


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: