10 Νοε 2010

Συμπτώσεις και ...μύγες.!

Γράψαμε ότι:
«ΣΙΓΟΥΡΑ, τους (και σας) χρειάζεται περισσότερη πλάκα, αλλά τυγχάνει να αγαπάμε την Κοινότητα, περισσότερο από όσους την εκμεταλλεύτηκαν ή και εξακολουθούν να το κάνουν... Πολλοί, εισέπραξαν και άλλοι έζησαν με μόνον κοινοτικά έσοδα και αμφίβολης προσφοράς, δήθεν, υπηρεσιών.!!! Τι να λέμε τώρα...)”
Και να τι εισπράξαμε, ίσως ...δίκαια, από την ...κόρη:

«Από συνεργάτη μας πήραμε το παρακάτω κείμενο:
  • "Ντροπή σου βρε αλήτη Περίδρομε! Ναι στο Νέμεσις αποδεικνύουμε, δε βρίζουμε. Αν έχουμε στοιχεία για κάτι τα γράφουμε, αν δεν έχουμε σκάμε μέχρι να τα βρούμε. Κι αν δεν τα βρούμε, δε γράφουμε ποτέ τίποτα. Αλλά αν χρειαστεί ξέρουμε κι εμείς να βρίζουμε αλήτες σαν εσένα, που χωρίς κανένα στοιχείο, λασπολογούν εναντίον οποιουδήποτε. Γιατί γράφεις στοιχεία χωρίς να αποδεικνύεις τίποτα; Ντροπή σου αλήτη."
(σ. π. ΓΙΑ τις λίγες, όλες κι’ όλες, παραπάνω λέξεις, τις οποίες έγραψε ένας συνεργάτης μας, εισπράξαμε ως «Περίδρομος» εν τω συνόλω του, πάνω από δέκα-είκοσί φορές τη λέξη Αλήτης.!!!
Πέρα του ότι μας είναι γνωστό το ότι οι συντελεστές του «Περίδρομου», μόνο ως αλήτες μπορεί να χαρακτηριστούν, ΔΕΝ καταλαβαίνουμε γιατί η ...μύγα ήρθε και κάθισε, ξανά, στο δικό σας κεφάλι; ...Αναδύει, μήπως, μέλι και δεν το γνωρίζουμε, ή άλλοι είναι οι λόγοι; Ό,ΤΙ, πάντως, και να συμβαίνει μη δίνετε σημασία. Κάποιο λάθος θα έγινε ή κάποια διαβολική σύμπτωση με κάποιον άλλον συνάνθρωπο με τον οποίον συμπτωματικά μοιάζε τε... ΜΗ δίνετε βάση, σε τέτοιες συμπτώσεις, αγαπητέ...)
Υ. Γ. Πάντως το υβρεολόγιό σας, κύριε, ΔΕΝ είναι ...επίκτητο όπως θα θέλατε να το παρουσιάσετε, αλλά μέσα στο DNA σας, όπως αποδεικνύει το μίσος με το οποίο επαναλαμβάνετε τη ίδια λέξη... Να είστε καλά... Συνεχίστε την ...προσφορά σας κι' αφήστε τους "αλήτες" να βράζουν στο ζουμί τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: