9 Νοε 2010

Παράδοξο 4ο

  • «Το παράδοξο του νεαρού της ηλικίας: Καλά από πότε το να είναι κάποιος νέος είναι κατηγορία και όχι έπαινος; Από πότε «η παιδική χαρά» (που δεν είναι και τόσο παιδική γιατί οι πιο πολλοί έχουν αρκετές δεκαετίες την πλάτη τους) είναι μειονέκτημα και πρέπει να απολογούνται γι’ αυτό; Αν θέλαμε να διώξουμε τους νέους από την παροικία, σίγουρα το καταφέραμε. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους λίγους μου μας έμειναν.»
(σ. π. Για να είμαστε, σοβαροί: Τον τίτλο «παιδική Χαρά» τον απόκτησαν και μας τον επέβαλαν από μόνα τους τα παιδιά... Δηλαδή με τις πράξεις, ή μάλλον με την απραξία τους... Έξη μήνες το ΜΟΝΟ που έκαναν, είναι το ότι ... «έφαγαν» τον άνθρωπο που τους ανέδειξε, μέσα σε μόλις 16 ΄μέρες.!!! ΣΙΓΟΥΡΑ το να είσαι νέος δεν είναι μειονέκτημα. Το αντίθετο μάλιστα είναι. Αλλά άνθρωποι της ηλικίας τους μπορούν άνετα να ασχοληθούν με τα παιχνίδια τους στην παιδική χαρά, αλλά όχι να διοικούν οργανισμούς, όπως η Κοινότητα.

Στην θέση αυτή θα μπορούν να μπουν μετά από χρόνια, και μάλιστα ως μπροστάρηδες, και ΟΧΙ πίσω από τις πλάτες του ό,ποιου Γκέκα... ΑΣ μην απολογηθούν λοιπόν για κάτι που ΔΕΝ κατηγορούνται αλλά για την απραξία τους στο εξάμηνο της ... «διοίκησης» της Κοινότητας...
ΚΑΙ βέβαια να μην φύγουν οι νέοι από την παροικία, κάτι που δεν μπορεί κανένας να τους το επιβάλει, αλλά να πάρουν τη σειρά τους, να μάθουν διοίκηση, και να την αναλάβουν με το ...πλήρωμα του χρόνου.

ΟΧΙ από το παράθυρο και με ασπίδα τον ό,ποιον Γκέκα... ΥΠΑΡΧΕΙ αλήθεια σοβαρός άνθρωπος που θα κρατούσε τον κόσμο της Κοινότητας ΜΑΚΡΙΑ από τις εξελίξεις και τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ; Ονομάστε μου έστω και ΕΝΑΝ εκτός, βέβαια, Μενεγάκη.! Ο οποίος, παρ΄ότι διοικεί μεγάλη και επιτυχημένη επιχείρηση, δεν τα κατάφερε (ή δεν ήθελε;) και απέτυχε..., ανεξάρτητα από τις ...δηλώσεις Σάρα.!
Τέλος, κρατώντας τους λίγους που μας έμειναν και στη θέση αυτή, σε πάρα πολύ λίγο ΔΕΝ θα υπάρχει Κοινότητα, αλλά τέσσερις ακόμα ενορίες στις 78 της Μητρόπολης.!)

ΚΑΙ το γνωρίζουν ΟΛΟΙ αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: