6 Νοε 2010

ΤΟ θέμα είναι λεφτών...

ΤΕΛΙΚΑ έπρεπε να ξεηρεμήσει ο Σκλάβος για να μάθουμε ότι το θέμα που απασχολεί ένα χρόνο τώρα, την ομογένεια, είναι Οικονομικό.!!!
Να τι γράφει:
  • «Καλά ρε Βασίλη όταν σου είπε η κυρία αυτή «Δε χρωστάω τίποτα» γιατί δεν έκανες ένα τηλεφώνημα, ξέρεις σε ποιον, και να έχεις τουλάχιστο 50 κείμενα με την υπογραφή της, πόσα χρωστάει, γιατί ποιες τελειωμένες δουλειές τα χρωστάει και πότε θα τα δώσει; Λες να μην υπάρχουν αποδείξεις;»
(σ. π. ΓΙΑΤΙ βρε λεβέντη δεν μας το λες τόσο καιρό ότι η κ. Παπανδρέου σε χρωστάει λεφτά; Και αφού είναι το θέμα λεφτών πλέον πες μας και το ΣΥΝΟΛΟ, ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τα συγκεντρώσουμε, να σου τα δώσουμε να τελειώνουμε επιτέλους, και να γλιτώσουμε την αστυνομία από την περικύκλωση του Σκλάβου, και τους άλλους μας από μηνύσεις, αγωγές και λοιπές δικαστικές περιπέτειες...
ΠΕΣ το βρε Χρυσόστομε, επί τέλους... ΠΟΣΟ είναι το ΠΟΣΟ; Ή τράβα της μια αγωγή στα καναδικά δικαστήρια τα οποία δόξα το Θεό δουλεύουν σωστά και αποδίδουν δικαιοσύνη. ΑΦΟΥ έχεις όλα τα στοιχεία, τι στο διάολο περιμένεις;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: