18 Νοε 2010

ΤΟΝ ...αράπη κι' αν τον πλένεις...

ΕΝΑ ενδιαφέρον άρθρο του ...απόγονου (πλέον) του «ΠερίΒρομου» #2, με τίτλο «Αλλάξαμε αλλά δε βουλιάξαμε...», μας φέρει λίγα χρόνια πίσω, στα ελλαδικά δημοσιογραφικά πράγματα...



ΟΠΩΣ τότε, έτσι και τώρα, κάποιοι ...άγνωστοι μπήκαν κρυφά στα μπλοκ (τους) και προσπάθησαν να κλέψουν το ...αρχείο τους.


ΠΙΟ σωστό, είναι το ότι τότε, το περιοδικό ΝΕΜΕΣΗΣ μιας ...σοβαρής Ελληνίδας δημοσιογράφου – πολιτικού, της κ... Κανέλλη, μπήκε στην ιστοσελίδα της κ. Παπανδρέου και έκλεψε τις προς τον γιο της Γιώργο, προσωπικές επιστολές της, τις οποίες και δημοσίευσε.!!! ΈΤΣΙ έμαθε ο ελληνικός λαός τι θα μπορούσε να γράφει μια μάνα στον γιο της.... (περιττό να σας πω ότι η κ... Κανέλλη, κέρδισε το Νόμπελ της δημοσιοΒρωμιάς τη χρονιά εκείνη, αλλά σίγουρα δεν ντρέπεται, ... Κυκλοφορεί δημόσια, έχει γνώμη για όλα, πάει στη Βουλή και σε όλα τα ...παράθυρα των TV.! Έτσι ξεδιάντροπα όπως όλοι οι κουσουριάριδες...)


Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Κάποιοι μπήκαν στο ...αδελφό μπλοκ της στο Τορόντο και προσπάθησαν να κλέψουν τον ...χρυσό δίσκο, αλλά δεν τα κατάφεραν, μάλλον διότι ήταν ...ξημερώματα.! Τελικά, αντί για κλοπή έγινε μια (αν είναι δυνατόν!) βελτίωση, ώστε να μην έχουμε δικαστικές περιπέτειες... Προφανώς, η ενέργεια θα πρέπει να ήταν από τον κύκλο της Μαργαρίτας η οποία ζητούσε το αίμα πίσω.!

ΕΚΕΙΝΟ που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι το ότι η ...κόρη-Νεμεσις, αποποιήθηκε τον πατέρα της «ΠερίΒρομο» γενόμενη ουσιαστικά ...πατροκτόνος.!!! Όμως δεν ξέρει η ...φουκαριάρα πως όσο και να προσπαθήσει να ξεπλύνει τη Βρωμιά της, ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ.! Θα Βρωμάει εσαεί... ΔΕΝ γνωρίζει ούτε το ότι «τον αράπη κι’ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς»;
ΑΥΤΟ θα πει Νεμεσις... Να ...δικάζει η κόρη αντί της μαμάς και να βλογάει η παπαδιά αντί του παπά...



ΟΣΟ για τις ...αρχές σας, μη νοιάζεστε. ΔΕΝ χάνονται με τίποτα... Καθ’ ότι, πως μπορεί να χαθεί κάτι που ΔΕΝ υπάρχει;


ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: