15 Νοε 2010

Αγγελίες ...Θανάτου.!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι γράφουν τα παλιόπαιδα, ή μάλλον αλητόπαιδα, του «ΠερίΒρομου»#1, με θέμα, βέβαια την Κοινότητα:


Αποκαλούν, πρώτα απ’ όλα, τους Έλληνες (της παροικίας) Τεμπ-έλληνες (!!!) και τους εκλεγμένους της αντιπολίτευσης, «αντιπ-αλήτευσης»!!! ΝΑΙ οι παλιοτενεκέδες οι ξεγάνωτοι!!!

ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ οι ομογενείς και ΑΛΗΤΕΣ οι αντιπολίτευση.!!! Μόνο τα κατακάθια αυτά είναι εργατικοί, παιδιά από ...σπίτι, και …εθελοντική προσφορά.! Αυτοί που αν τους δόσεις το χέρι για χειραψία, μπορεί και να κρατήσουν, για τους γνωστούς δικούς τους λόγους, ένα ...δάκτυλό σου.!

ΓΡΑΦΟΥΝ λοιπόν ότι θα εκπλαγούμε από τα αποτελέσματα των «περιβόητων εκθέσεων» και θα απογοητευτούμε «σφόδρα»... Αγαπητέ κ. αρχισυντάκτα – επειδή τέτοιες ασυναρτησίες μόνο σε δικό σας ...πόνημα μπορούμε να συναντήσουμε – σας πληροφορούμε ότι με 150.000 $, (με τον παρά μου και την κυρά μου...) μόνο τέτοιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί.! ΌΜΩΣ οι περαιτέρω αναλύσεις σας, μας θυμίζουν κάτι από τις άναρθρες κραυγές του προέδρου της δεκαΑΙΤΙΑΣ, ο οποίος ακόμα επιμένει ότι για το έτος 2009, άφησε κέρδος 490.000$.!!!

ΑΥΤΕΣ είναι οι αναλύσεις σας και τέτοιες θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και οι «μελέτες» των 150.000 δολαρίων.! ΟΥΕ ΚΙ’ ΑΛΙΜΟΝΟ, κύριε ...αρχισυντάκτα , εάν ο ΛΑΟΣ της παροικίας είχε την αφέλεια να σας διαβάζει και, το χειρότερο, να σας πιστεύει ακόμα...

(εξ’ άλλου έχετε καταδικαστεί, αμετάκλητα, ως αναξιόπιστος στις γραφές σας, κύριε αρχισυντάκτα...)
Αργότερα ...ολίγη συνέχεια...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ; ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ... «ΠΕΡΙΒΡΟΜΟΣ» #2 ΜΕ ΤΟ «ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ» ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΊΤΕ; ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ; ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ; Φ Ο Υ Κ Α Ρ Α Δ Ε Σ...!