9 Νοε 2010

Παράδοξων ...επίλογος ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.!

ΤΕΛΟΣ, ως επίλογος στα παράδοξα, αναφέρει ο «ΠερίΒρομος» #2:
  • «Ασφαλώς τα πράγματα έχουν χειροτερέψει γιατί δεν είμαστε πια η όλο ζωή Κοινότητα του 1980, μια γερασμένη Κοινότητα και παροικία είμαστε. Και γενναίος δεν είναι αυτός που ασκεί άσκοπη κριτική, αλλά αυτός που βάζει πλάτη για να σώσουμε την Κοινότητα.»
(σ. π. Εκτός της «π. χ.» η οποία προσπαθεί, είναι αλήθεια, με πλάτη και με χέρια, να εμποδίσει την πρόοδο του οργανισμού μέσω της ανοιχτής ενημέρωσης των ομογενών, ΟΛΟΙ οι άλλοι βάζουν και πλάτη και μυαλό, για να σωθεί – το «να σώσουμε» ηχεί ως ανέκδοτο στους πολλούς – αν βεβαίως υπάρχει ακόμα χρόνος... ΑΚΟΜΑ και συνέλευση των ομογενών αποφάσισε να καλέσει η ομάδα των 14ων , και η παιδική χαρά τους αρνήθηκε την αίθουσα του «Πολυμενάκειου».!!! Αναγκαστικά τώρα, ψάχνουν για αίθουσα εκτός Κοινότητας, εκτός κι’ αν τους «προλάβουν» οι του προεδρείου, και καλέσουν αυτοί την ενημέρωση της παροικίας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Ανάγκας και Θεοί πείθονται...
Ε, όχι και γενναίοι όσοι ασχολούνται λίγο ή πολύ, εθελοντικά και ερασιτεχνικά, με την Κοινότητα!!! ΕΛΕΟΣ, θα τρίζουν τα κόκαλα των ΗΡΩΩΝ.!
Και τέλος, γράφουν:
  • «Δυστυχώς η αρνητικολογία όπως και η υβρεολογία είναι πολύ πιο συναρπαστικές από το θετικό έργο και την σοβαρή κριτική.... Όπως είναι πολύ πιο εύκολο να ισχυρίζεσαι κάτι από το να το αποδεικνύεις ή να κάνεις πλάκα σε βάρος άλλων που προσφέρουν έργο.»
(σ. π. Συνεχίστε την ...σοβαρή κριτική και το θετικό έργο σας (οι καλόγεροι έτρωγαν τα παϊδάκια ως ψάρι...) και αφήστε τον ...αρνητισμό και τις ύβρεις σε μας. Ο κόσμος έχει και μάτια και μυαλό... ΣΙΓΟΥΡΑ, τους (και σας) χρειάζεται περισσότερη πλάκα, αλλά τυγχάνει να αγαπάμε την Κοινότητα, περισσότερο από όσους την εκμεταλλεύτηκαν ή και εξακολουθούν να το κάνουν... Πολλοί, εισέπραξαν και άλλοι έζησαν με μόνον κοινοτικά έσοδα και αμφίβολης προσφοράς, δήθεν, υπηρεσιών.!!! Τι να λέμε τώρα...)
Υ. Γ. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μερικούς σας ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ λίγο παραπάνω, με τις επαναλήψεις μας, αλλά μόνον έτσι, μέχρι στιγμής, μπορούμε να ενημερώνουμε τους νέους επισκέπτες μας και να φρεσκάρουμε την μνήμη πολλών παλαιών, οι οποίοι ξεχνούν όπως μας εκμυστηρεύονται... ΚΑΙ πάνω απ' όλα να μαθαίνουν οι ...συνάδελφοι μερικά πράγματα περί των κοινοτικών, και την δημοσιογραφία γενικότερα... ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ (προσπάθεια για)...ΒΕΛΤΙΩΣΗ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: