8 Νοε 2010

Το πάπλωμα, έφερε ...καυγά.!

Γράφουν στον «περίBρομο»#1:
  • "Σας κοροϊδεύουν χωριανοί" διατυμπανίζουν με κάθε τρόπο. Απ' την άλλη, ο υπαρχηγός, ο Τάσος της Λενιώς, με την ορμή νεοφώτιστου, αρπάζουμε τη χατζάρα και σφάζουμε...δεν χωρεί αμφιβολία, κλέφτες τους ανεβάζει, κλέφτες τους κατεβάζει (τους των προηγούμενων διοικήσεων).
(σ. π. ΠΕΡΑ που είναι σίγουρο ότι οι της «παιδικής χαράς» προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους ...χωριανούς, ο Τάσος ΔΕΝ είναι της Λενιώς, αλλά της συζύγου του και η Ελένη του συζύγου της. Αυτά κρατήστε τα ως κόρην ...οφθαλμού κύριοι, διότι αν ξεπέσετε (που ξεπέσατε ήδη) τόσο χαμηλά, μάλλον θα σας ανταποδοθεί και ...δεν σας συμφέρει... Όσο για το ΑΝ αναφέρεται κάποιος σε κλέφτες, είναι δική του απόφαση...)

Σε λίγο θα διαβάσουμε ότι:
  • «Φιλομαθέστατο το παιδίον! Για το καλό της Κοινότητος. Ξέρει αυτή. Στους τέσερις ανέμους διασκορπισμένες οι οργανωτικές της ικανότητες. Έχει λόξα με το αρχηγιλίκι, τι να κάνουμε. Δε χωνεύει τους προέδρους. Μια ζωή θέλει να ειναι πρόεδρος στη θέση του προέδρου. Με τι προσόντα; Αυτή ξέρει.»
(σ. π. Η κ. Ελένη έχει θαρρώ 3 ή 4 παιδιά.! Άλλη είναι το παιδίον, και ίσως γι’ αυτό ΔΕΝ θα έπρεπε να ομιλείτε... ΓΙΑ λόξα και ...πεντάγραμμο, μια άλλη φορά, ίσως.! Όπως για τον υπαρχηγό και τα ...μητροπολιτικά πηδήματα.....).

Δεν υπάρχουν σχόλια: