25 Νοε 2010

Ειρήνη #7 και ΤΕΛΟΣ

Ειρήνη υμίν #7 και ΤΕΛΟΣ - Peace το you # 7 and the END


ΕΝΑ ακόμα νούμερο Ειρήνης, το 7, είδε το φως της δημοσιότητας, μέσω της nemesis-toronto, αδελφής της nemesis, και της nemesis-apodeixeis, όπως ξαναγράψαμε.


ΜΕ το νούμερο 7, ξανασταματάει η πρόταση για ειρήνευση, διότι η υπόθεση αρχίζει να κινείται σε ...άλλα επίπεδα.! Δεν αντιλαμβανόμαστε, τα ...«άλλα», αλλά θα περιμένουμε την από καιρό σε καιρό ενημέρωση, για να δούμε. Ίσως μέσα από τη σοβαρότητα και την πλήρη ευθύνη τους, μάθουμε και μεις κάτι.!
(Αλήθεια, πως γίνεται να ...αναστέλλουμε την πρόταση ειρήνης με τον τίτλο "Ειρήνη υμίν#7;" Δεν μοιάζει για ...ολίγον οξύμωρο; Τι λέτε και σεις; Η λέξη ΤΕΛΟΣ πού κολλάει; Τι μπορεί να εννοεί στη θέση που μπήκε;)


ΘΑ διακινδυνεύσουμε και μια ερμηνεία: Τα αγγλικά από δω και πέρα έχουν σχέση με την σωστή και πλήρη ενημέρωση των νέων και ιδιαίτερα του «προεδρείου» της παιδικής χαράς ώστε να γνωρίζουν ακριβώς το περιεχόμενο και το νόημα των αναγραφομένων γύρο από την Κοινότητα και τα οποία τους αφορούν άμεσα..! Μα πάνω απ’ όλα τα ντοκουμέντα να είναι κατανοητά σε όλους τους επισκέπτες των blogs “nemesis”… ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΩΡΑ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: