13 Νοε 2010

ΣΤΟ πυρ το ...εξώτερον.!

ΕΝΑΣ ακόμα πρόεδρος στο πυρ το ...εξώτερον;
Ο Βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς... ΟΠΩΣ ήταν αναμενόμενο, έφτασε και η ώρα του Νίκωνα.! Πήρε κι’ αυτός το δρόμο της αχρηστίας, όπως ο προκάτοχός του Γκέκας.! Βέβαια Όλα αυτά, έγιναν στις σελίδες του «Ε. Τ.», και στον εγκέφαλο των συντακτών του, όπως γίνονται συνήθως...

ΔΙΟΤΙ τι άλλο μπορεί να εννοούν οι συντάκτες του όταν γράφουν ότι: «Επι τέλους, μετά από τρεις προηγούμενες συνεδριάσεις του Γ. Σ. της Κοινότητας, η τελευταία, χωρίς προσκόμματα και απαράδεκτες συμπεριφορές, έληξε αισίως.»

ΤΙ νομίζετε εσείς ότι εννοεί ο δημοσιογράφος και σύμβουλος του Δ. Σ. της Κοινότητας; Τίποτα; Ας αφήσουμε τον ίδιο να μας ...ξεναγήσει μέσα στις σκέψεις του... Συνεχίζει, λοιπόν: «Σημαντικός και καθοριστικός παράγων σ’ αυτή την θετική εξέλιξη που εκπέμπει μηνύματα αισιοδοξίας σ’ όλο τον παροικιακό Ελληνισμό, η μόνιμη εκλογή του Γιάννη Κακαγιάννη στην θέση του μόνιμου προεδρεύοντα.»

Να λοιπόν που ο κ. Ανδρικόπουλος ως παλιός κοινοτικός και έμπειρος δημοσιογράφος, μας λέει ξεκάθαρα ότι όλο αυτό τον καιρό δεν είχαμε ηγεσία η οποία θα μπορούσε να αποφύγει τα «προσκόμματα» και τις «απαράδεκτες συμπεριφορές».... και συνεχίζει: «Πέρα από την ικανότητα του Γιάννη Κακαγιάννη (η επανάληψη του ονόματος γίνεται για την ...εμπέδωσή του), που πέτυχε να διατηρήσει τη διαδικασία στα πλαίσια της ευπρέπειας, θα ήθελα ν’ αναφέρω και την συνεργάσιμη και υπεύθυνη συμπεριφορά της Ελένης Ζουμπανιώτη.»

ΤΙ λέτε, τώρα; ΔΕΝ είναι η ικανότητα του νέου προεδρεύοντα – και κατ’ επέκταση η ανικανότητα του προηγούμενου – που πέτυχε να διατηρήσει την ...ευπρέπεια; Γιατί να το ...κρύψομεν άλλωστε; (!!!)

ΤΕΛΟΣ, είναι μια θέση του κ. Ανδρικόπουλου, ο οποίος ξέφυγε για λίγο από τα απλά (και ελαφρά) παροικιακά θέματα, και θα πρέπει να είναι (και σε μας είναι) σεβαστή...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ, ΓΡΑΦΕΙΣ "Όλα έγιναν στις σελίδες του «Ε. Τ.», και στον εγκέφαλο των συντακτών του, όπως γίνονται συνήθως..."
ΕΔΩ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ;
ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ "Όλα έγιναν στις σελίδες του «Ε. Τ.», και στον εγκέφαλο του "ηΓΕΤΗ" και πέρασε με επιφοίτηση στους κονδυλοφόρους των συντακτών του, όπως γίνονται συνήθως..."
ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ...ΣΕΝΣ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ.