24 Νοε 2010

Μανία ...καταδίωξης.!

ΤΙ ΜΑΝΙΑ καταδίωξης, των ομοσπονδιακών βουλευτών, είναι κι’ αυτή βρε παιδί μου; Κανένας καλός από τους βουλευτές μας για το συγκρότημα;


Εντάξει, να δεχτούμε ότι ο κ. Κάννης είναι λίγο ...κακός αφού τα έχει καλά με τον μητροπολίτη, τον υποστηρίζει και λίγο εκείνος ο τυπογράφος του Σκάρμπορο με το emphasisworld, αλλά ο άλλος, ο Τζίμης ο Καρύγιαννης, τι έκανε πάλι; Μήπως βρε παιδιά, σας έπιασε εκείνη η μανία καταδίωξής τους επειδή ο δικός σας, για τον οποίο δεν βρήκατε ακόμα μια ...κακή λέξη να του πείτε, δεν θα μπορέσει τελικά να πάρει μια βολευτική θέση;


Λέμε μήπως, διότι και λίγο να στραβοκοιτάξουν κάποιοι, τους συλλαμβάνει αμέσως ο ...φακός σας, ενώ δέκα ολόκληρα χρόνια, ούτε μια φορά τολμήσατε να ...συλλάβετε, κάτι σκάρτο στον πρόεδρο της δεκαΑΙΤΙΑΣ... Ούτε καν την υπερχρέωση της Κοινότητας δεν τολμήσατε να αποκαλύψετε...ενώ στο πλεόνασμα των 490.000, σταθήκατε στο ...ύψος σας.!


ΑΚΟΜΑ και για εκείνον τον έρμο τον πρόεδρο του ΣΑΕ, γράψατε κάτι για την ανακήρυξή του σε επίτιμο διδάκτορα του Πάντειου, λες και δεν θα μάθει στα παιδιά γράμματα ή σας έκλεψε τη θέση μέσα από τα ...χέρια σας.!


Το κομμάτι που άρεσε περισσότερο, ήταν τούτο:
  • «Την εφημερίδα μας κύριοι βουλευτές, δεν την ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες. Δεν υπάρχει μόνο για να προβάλει, να υμνολογεί και να χειροκροτεί τις εμφανίσεις σας σε κάθε είδους εκδηλώσεις.»
ΣΩΣΤΑ. Αυτά τα κρατάει για άλλους ...πιο ημέτερους, οι οποίοι προσφέρουν συγχρόνως.! Κύριοι βουλευτές, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων κάντε και σεις το ...καθήκον σας... Όλα βοηθούν σε παρόμοιες περιπτώσεις...


ΤΙ άλλο να πω ο δυστυχής;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ, ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ. ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ" ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ΤΗς ΜΕΓΑΛΩΝΥΜΗΣ (ΤΗΣ δεκΑΙΤΙΑΣ).
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΟΧΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ) ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ (ΜΗ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΩΣΤΑ) --ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕ(ΣΕΡΕΙΚΗ ΑΞΑΝΤ) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟΥ (ΤΗΣ ΕΔΑ), ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ)ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ.
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΑ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ "ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ "ΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ".
ΚΑΙ Ο ΚΟΥΦΟς ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΜΗ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΓΩ". ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΣΕΡΑΙΟΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ.
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΡΕΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΝΤΑΣΗ ΣΚΟΡΔΟΚΑΙΛΑ ΜΑΣ.