11 Νοε 2010

Ποιος ΔΕΝ παίζει, ποιον;

Γράφουν τα παιδιά του «ΠερίΒρομου» #1, (γιατί τους ...τελείωσε;):
  • «Κανείς δεν τον παίζει τον Βασιλάκη (εβδομαδιαίο-μας-τελείωσε) βρε παιδιά; Μάθαμε πως καλέσατε τους 'προεστούς' για μάζωξη και στήριξη του Νίκωνα, και τον Βασιλάκη τον κλείσατε απόξω. Γιατί βρε παιδιά; Τον αρχι-συντε-λε(η)στή του Κλάμπ 500, που στήριζε την Κοινότητα χρόνους τώρα; Που ανάθρεψε τη Νάνσυ και το πολιτιστικό; Που έθρεψε γενιές και γενιές κουτσομπολιστών; Γιατί δεν τον παίζετε βρε Κακα και Κάκα;»

(σ. π. Μήπως δεν τους ...παίζει ο Βασιλάκης ρε λεβέντες, και κάνετε κάποιο λάθος; Διότι αν καταλάβαμε καλά, ο Σκλάβος είναι αυτός που τους έγραψε πρώτος, καθ’ ότι ο άνθρωπος έχει μυαλό και καταλαβαίνει έστω και αργά τι γίνεται γύρο του, Εσείς ΠΟΤΕ θα καταλάβετε τι γίνεται γύρο σας; Προφανώς ποτέ.!

Αν ...στύψτε τα κεφάλια των «ΣΟΦΩΝ» πόσα μυαλά Σκλάβου θα ...μαζέψτε; Περίπου 3; ΣΩΣΤΑ; Έχει προβλήματα ο προεδράς και θέλει στήριγμα; Είναι ας πούμε κάτι σαν το δοκάρι του Κέντρου, στο οποίο βάλαμε στηρίγματα, για να αντέξει μέχρι την αντικατάσταση; ΑΝ αφαιρέσουμε το έργο της Νάνσυ, ΤΙ άλλο έχει να παρουσιάσει η Κοινότητα, στην δεκαΑΙΤΙΑ; (...εξαιρουμένου του ετοιμόρροπου Κέντρου, και τα 12 εκατομμύρια χρέος, φυσικά..!) Την ...μοναδική προσφορά «Ψίθυροι», μαζί με τα «ΠεριΒομικά» σας, πού τα ...σπουδάσατε; Φυσικά στο κουτσομπολιστάν του κ. Σκλάβου. Το ...αποποιείστε κι’ αυτό; Γιατί; Μήπως διότι είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως; Ποιος δεν παίζει ποιον , τελικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: