10 Νοε 2010

"Λογία" χωρίς ΝΤΡΟΠΗ...!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ είσπραξης της ...«ΛΟΓΙΑΣ», ξανάστειλε ο μητροπολίτης Σωτήριος, στην Ελληνική Κοινότητα Τορόντο. Η απειλητική επιστολή του αγίου Τορόντο, αναφέρει (ΞΑΝΑ) ότι θα κατάσχει να μυστήρια από τις κοινοτικές εκκλησίες, τα οποία θα χρεώνει 600 δολάρια το καθένα κ. τ. λπ. γνωστά πλέον, συνεπακόλουθα...

ΟΛΑ αυτά θα γίνουν έαν η Κοινότητα δεν ανταποκριθεί στις ... κελεύσεις του αγίου, να εξοφλήσει το χρέος των 185.000 δολ. τα ποία (του) οφείλει για τα έτη 2009 και 2010.!

(σ. π. Αυτό το χρέος συμπεριλαμβάνεται στις 490.000 του ...πλεονάσματος που άφησε, η διοίκηση Μενεγάκη, για το οικονομικό έτος 2009.!!)

Μάλιστα ο κ.κ. μητροπολίτης μας...απαιτεί τα χρήματα αυτά μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη, αρνούμενος την παράταση του Δ. Συμβουλίου, που είναι το τέλος Ιανουαρίου του 2011.!

Αρνήθηκε ο αθεόφοβος, ακόμα και ενός μηνός παράταση της ... «λογίας», σε μια υπό πτώχευση Κοινότητα.!! ΚΑΙ όχι μόνον αυτό. Καθορίζει από μόνος του και την ...αύξηση της «λογίας» για το 2011, σε 160.000 δολάρια... έτσι για ...πλάκα ΈΝΑ χιλιαρικάκι το μήνα, για τα τσιγάρα του...

ΓΙΑ ποια ΝΤΡΟΠΗ, του πνευματικού μας ...πατέρα, μιλήσατε παρακαλώ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: