24 Νοε 2010

Ολο μαχαίρια και ψαλίδια, βλέπουν στον (μόνιμο) ύπνο τους...

ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ, λέει, μαχαίρια οι συμπάροικοι, για τη γενική συνέλευση της Κοινότητας..!
Τι θετικότητα αυτά τα παιντιά του συγκροτήματος... Κάτω από τη γλώσσα ή μάλλον από το δάχτυλό τους έχουν την ...καλή κουβέντα (όταν δεν τό΄χουν κάτω από τον ποπό του... Τι να πω ο δύστυχος χρονιάρα μέρα που είναι...


ΔΕΝ βρήκαν κάτι θετικό από τα μαχαίρια και τα ακονίσματα, για να ξεκινήσουν τις έτσι κι’ αλλιώς χαζομάρες τους γύρο από την Κοινότητα και την Γ. Συνέλευση των μελών της... Πάντα στο κακό το (όποιο)...μυαλό τους.! Και ερμηνεύουν τις σοβαρές αποφάσεις που λέγεται ότι θα παρθούν, με το ...υπονοούμενο πως θα ψηφίσουν να πουληθούν ΟΛΑ τα περιουσιακά στοιχεία της Κοινότητας.!!!


ΤΟΙΟΎΤΟΙ καθοδηγητές να βρεθούν στο δρόμο σου, και τσακ λύθηκαν με μιας όλα σου τα προβλήματα... Ο άνθρωπος που ΔΕΝ πήρα μυρωδιά τι γινόταν στην Κοινότητα της δεκαΑΙΤΙΑΣ, έρχεται να (μας) παρουσιαστεί ...ενημερωμένος, για το ΤΙ θα γίνει, ΠΟΤΕ θα γίνει και από ΠΟΙΟΝ θα γίνει σε λίγες μέρες στη Γ. Σ. της Κοινότητας.!!! Ο άνθρωπος που ένα χρόνο μετά ΔΕΝ κατάλαβε ότι το ταμείο της Κοινότητας ήταν μείον κατά 500 χιλ., το έτος 2009, έρχεται να μας πει τι πρέπει να γίνει, και ποιος πρέπει να αποφασίσει για την τύχη των νέων, έστω και αν απουσιάζουν (!) από την Συνέλευση!!!


ΘΑ πουλήσουν λέει την Κοινότητα για ένα κομμάτι ψωμί, ώστε «να αισθάνονται άνετα», όχι μόνον όσοι φοβούνται(!!!) τις μεγάλες αποφάσεις (λες και θα τις σηκώσουν στους ώμους τους...), αλλά και όσοι «ποτέ δεν χώνεψαν τα βήματα προόδου της Κοινότητας».!!! (Αν το ετοιμόρροπο γιαπί και τα δώδεκα εκατομμύρια του χρέους είναι πρόοδος, ας πάρουν μια σόδα να τα χωνέψουν, οι ...αχώνευτοι.!!!).


Υ. Γ. Συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με όλες τις κοτσάνες του παιδιού – αρχισυντάκτη. Μια άλλη φορά περισσότερα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι οι αναγνώστες μας θα ενοχληθείτε, διότι οι μισοί ζητάτε όλες τις κοτσάνες τους ενώ οι άλλοι μισοί καμία... Πάρτε λοιπόν από μισή δόση όλοι σας και βλέπουμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια: