1 Δεκ 2010

"Πρωτοβουλία - Συνεργάτες"

ΚΑΙ τώρα στους συνεργάτες του μητροπολίτη, πάντα κατά το πόνημα της ... «Πρωτοβουλίας» το οποίο δημοσιεύει ο «περίΒρομος» που μετονομάστηκε σε Στέκι:

  • «Δεξί του χέρι έχει την Ιουστίνη Φραγκούλη από το Μόντρεαλ, γνωστή για την 'εξύμνηση' της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και την φιλομητροπολιτική της στάση στο Μόντρεαλ/Τορόντο.»

Η κ. Φραγκούλη αγαπητοί, είναι μόνιμη συνεργάτης του συγκροτήματος ΚΡΑΝΙΑ, μέσω της εφημερίδας «Ε. Τύπος». Η κ. Φραγκούλη έχει απόψεις και τις εκφράζει όταν και όπου βρει βήμα, και εσείς της το παρέχετε... Γιατί λοιπόν την κατηγορείτε ότι:


  • «Επίσης η εν λόγω κυρία 'καρφώνει' τις κοινότητες Μοντρεαλ και Τορόντο στους καρεκλοκένταυρους του Πατριαρχείου ψευδώς...»

ΕΙΝΑΙ σφάλμα της κ. Φραγκούλη η οποία κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορεί, και όχι της εφημερίδα σας η οποία συνεργάζεται με ...την εν λόγω κυρία - «καρφί»;


ΓΙΑ τον ...έτερο συνεργάτη του μητροπολίτη, γράφουν:
  • «Επίσης δεξί χέρι του Μητροπολίτη είναι και ο υπεύθυνος ιστοσελίδας και τυπογραφείου Γιάννης Κόντος από το Τορόντο που με την ιστοσελίδα του "Εμφασις" σαφώς υπονομεύει το έδαφος με δημοσιεύματα που επαινούν την 'δύναμη' του Μητροπολίτη, περιγράφουν τις επενδυτικές του χάρες...»

ΕΙΜΑΣΤΕ σίγουροι πως ο κ. Κόντος δεν χρειάζεται την δική μας ...δικολαβία, αλλά προς χάρη της αλήθειας θα θέλαμε να πούμε μόνο τούτο: ΕΙΝΑΙ τόσο κακό να δημοσιεύει κάποιος την αλήθεια, όπως είναι η δύναμη του μητροπολίτη και βέβαια οι επενδυτικές του ...χάρες; Αυτές είναι οι μόνες χάρες του μητροπολίτη, να του τις αφαιρέσουμε;


ΤΕΛΟΣ γράφουν:
  • «Σαφώς και έχουν όλοι οι παραπάνω το δικαίωμα της γνώμης τους, όπως και μεις που γνωρίζουμε πως όλα αυτά αποτελούν ΑΠΟΔΕΙΞΗ μιας καλοστημένης μηχανής για να διαλύσουν τις Κοινότητες.»

ΜΗΠΩΣ η καλοστημένη μηχανή είναι δικό σας προϊόν κύριε ...«πρωτοβουλέα» και προσπαθείτε να την παρουσιάσετε ως προϊόν άλλων, ενώ η διάλυση, τουλάχιστον της κοινότητας Τορόντο, προσπαθείται από δικούς σας κύκλους; Διότι - θα το ξαναπούμε χίλιες φορές – η σχεδιαζόμενη χρέωση του οργανισμού με ακόμα 9.000.000$, είναι η ...ταφόπλακά της και όχι τα διακόσια χιλιάρικα του Σωτήριου, τα οποία κι’ αν ακόμα δεν ξοφλήσουμε τώρα, δεν θα κάνει τίποτα, καθ’ ότι φοβάται τις ...πέτρες.!


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: