27 Οκτ 2010

Ποιοι μίλησαν για επίπεδο;

Ο Σκυλομούρης # 3, γράφει στον «ΠερίΒρομο» #1, και τα εξής:
  • « Όσο πάει το χαμηλώνει το επίπεδο του... μονολόγου ο Περί-Δρομος. Ρε παιδιά τι τον αφήσατε τον Αγλέουρα να σας ρεζιλεύει έτσι; Το επίπεδο των γραφτών του έχει πιάσει πάτο! Πού είναι το στύλ, η ελεγκάνς και το μπρίο σας; Γιαννάκη, Κωστάκη, τι έγινε και αφήσατε τον Περί-Δρομο στον αυτόματο πιλότο; Σας παρακαλούμε, για... ξαναπιάστε πληκτρολόγιο γιατί το έχουμε ξεφτυλίσει το πράγμα. Να κρατάμε και κάποιο επίπεδο ρε παιδιά. Υπάρχει και όριο κάτω του οποίου ούτε ο Περί-Δρομος δεν θα πρέπει να πέφτει!»
(σ. π . Ε, τι να κάνουμε; Όταν γράφεις για θηρία της ...πένας, του πνεύματος, και όχι μόνο, είναι επόμενο να πέφτεις χαμηλά. Να πιάνεις δηλ. πάτο, μιας κι’ αυτοί μονοπωλούν τον ...απόπατο... Ο «Περίδρομος» είναι, έτσι κι’ αλλιώς, κάτω από το (δικό σας) όριο... Εσείς, γιατί ...ξεπέφτετε ρε παιδιά; Καμιά φορά πρέπει να τίθεται σε λειτουργία και ο αυτόματος, για να μη σκουριάσει, όπως εσείς...)
  • «Μήπως σας τρόμαξε η δεσποσύνη "Νέμεσις"; Μη μασάτε ρε, εσείς έχετε δει και χειρότερα!»
(σ. π. Όλος ο κόσμος το αντελήφθη αυτό, εσείς ακόμα ρωτάτε; Μόνο που η ...δεσποσύνη της είχε την ατυχία να βγει μέσα από έναν «ΠερίΒρομο», οπότε βρομούσε πριν παρουσιαστεί... Και παρ’ όλες τις πλύσεις της και τις ...αποποιήσεις του γονέα της, παρέμεινε ΒΡΟΜΕΡΉ και τρισάθλια...
  • «Αναμένομεν εις τις οθόνες μας. Όλη η παροικία αγωνιά: Πότε θα συνέλθει επι τέλους ο Περί-Δρομος για να δούμε πάλι δοξασμένες μέρες!»
(σ. π. ΜΗΝ κουράζεστε στην αναμονή, ...κύριοι. Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις γίνει κάτι τέτοιο...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: