8 Οκτ 2010

Πού βρέθηκαν τόσα ...δάκρυα;

Μετά το ...ντίνερ,
καρπούζι ως επιδόρπιο...
Ο κ. Κάρας, πρόεδρος της Πανμακεδονικής Ένωσης, δεν μας είναι συμπαθής αλλά ούτε και αντιπαθής, θα λέγαμε...
Διαπίστωση κοινή είναι η προσπάθειά του, τα τελευταία χρόνια, να προβάλει, το κατά δύναμη, την οργάνωση στην οποία προΐσταται και βέβαια να πετύχει την οικονομική ανεξαρτησία της.

(Όπως ακούστηκε την περασμένη βδομάδα, ΔΕΝ χρωστά ούτε δεκάρα.!)

Η οργάνωση αυτή ακούγεται όλο και περισσότερο με τις πολιτιστικές της εκδηλώσεις, τις μουσικές βραδιές και βέβαια τις ετήσιες πλέον εκδηλώσεις της, πότε για τα «Δημήτρια» και πότε (φέτος) για τα πενήντα χρόνια της...

ΚΑΙ ενώ όλα αυτά συνέβαιναν και συμβαίνουν, υπό την συνεχή προεδρία του κ. Κάρα, ήρθε ξανά η ώρα της Γενικής Συνέλευσης για τον προσδιορισμό των εκλογών.!

ΣΤΗ Συνέλευση αυτή, παρουσιάστηκαν και κάποιοι ...παλαιοί γνώριμοι της οργάνωσης – αλλά απέχοντες τα τελευταία χρόνια – να μας πουν πόσο «κακά» έκανε τη δουλειά της η παρούσα διοίκηση και πώς ...εγκατέλειψαν τους αγώνες τους για τα Εθνικά θέματα και ιδιαίτερα το Σκοπιανό... (στην αποστροφή αυτή της ομιλίας του, ο κ. Κομπρίδης χειροκρότησε λίγο παραπάνω...)

ΜΑΛΙΣΤΑ, ένας εκ των δυο, έριξε τόσο πολύ κλάμα που στέγνωσαν τα μάτια του και χρειάστηκε να επισκεφτεί φίλο του γιατρό για τις πρώτες βοήθειες με το τέλος της ...δακρυρροούσας αγόρευσής του!

(Ούτε για την Κατάντια της Κοινότητας δεν έκλαψε τόσο πολύ...)

Ο έτερος των στεναχωρημένων, για την ...«κατάντια» της οργάνωσης, ήταν ένας παλιός πρόεδρός της ο οποίος είχε απομακρυνθεί, αναλαμβάνοντας την ηγεσία άλλου ...καλύτερου επιχειρηματικού οργανισμού, από όπου (λέγεται ότι) εκδιώχθηκε κακήν κακώς και δίχως καμία αντίρρηση, διότι ο φάκελος βρέθηκε πράγματι στο ψυγείο...

ΠΑΝΤΩΣ οι κακές γλώσσες λένε ότι παρ’ όλη τους την διαφωνία στα κοινοτικά (συμφωνούν όμως στα πολιτικά) πράγματα, θα διεκδικήσουν μαζί την διοίκηση της οργάνωσης, μιας και είναι ξεχρεωμένη, ώστε απερίσπαστοι να ασχοληθούν με τα «Εθνικά Θέματα» αφού η ελληνική κυβέρνηση ...δεν τα καταφέρνει τόσο καλά.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: