24 Οκτ 2010

Απάντηση, Εδώ και Τ Ω Ρ Α, παρακαλούμε.

ΟΙ «περιΒρομιάριδες» απαντούν σε κάποιον ...υποτιθέμενο φίλο (τους) μέλος του ΠαΣοΚ, ο οποίος τους ...αποκαλύπτει ότι το ποσό που έστειλε το κόμμα στην Τ.Ο ΠαΣοΚ το 2004, ήταν ακριβώς 84.350 δολάρια! «Είχε λέει αμφιβολίες για το πόσα από τα χρήματα εκείνα κατάληξαν στην Οργάνωση».!!! Γιατί «είχε»; Δεν έχει πλέον; Και αφού είναι φίλος σας ρε τενεκέδες, γιατί δεν του απαντάτε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μέσου του «ΠερίΒρομου»; Υποθέτω ότι ΔΕΝ το ...σκεφτήκατε, έτσι;

Ο ...φίλος τους αυτός, μάλιστα, έχει και μια ακόμα σοβαρή απορία, την εξής: «Αληθεύει ότι η Τ.Ο Νέας Ερυθραίας, διέγραψε την κ. Παπανδρέου από μέλος της;»

Ε, πράγματι αυτό το ερώτημα στριφογυρίζει, μέρα-νύχτα, στα μυαλά της πλειοψηφίας των ομογενών... Μαζί τους κι’ εμείς. Περιμένουμε απάντηση, εδώ και Τ Ω Ρ Α.! ΩΣ μέλος του κόμματος, λοιπόν, έχει ιερή υποχρέωση να τηλεφωνήσει αμέσως στην Νέα Ερυθραία,- έτσι ...ανερυθρίαστα - να μάθει και να μας πληροφορήσει... ΔΕΝ μπορεί η παροικία να μένει σε ένα τόσο βαθύ σκοτάδι για πάρα πολλά χρόνια (ακόμα)!!!

Υ. Γ. Προς Ελλάδα μεριά, Έλληνες: Αυτά αγαπητοί μου είναι μερικά από τα προ-βλήματα που μας απασχολούν εδώ στα ξένα χώματα ή στην μαύρη ξενιτιά, αν θέλετε. Όλα τα άλλα τα έχουμε υπό έλεγχο, ή τα αναθέσαμε στον περιφερειάρχη του ΣΑΕ και τον μητροπολίτη μας, ενώ την Κοινότητά μας την εναποθέσαμε στα στιβαρά χέρια του ...μαθητή του «ΠερίΒρομου»... όσιου Νίκωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: