23 Οκτ 2010

Οι ...άχρηστοι, εμείς.!

ΓΡΑΦΟΥΝ στον περίΒρομό τους:
Άχρηστος ο Πολυμενάκος Άχρηστος ο Αντωνίου Άχρηστος ο Μυλόπουλος Άχρηστος ο Φούσιας Άχρηστος ο Καραντώνης Άχρηστος ο Μενεγάκης
Άχρηστος (κιόλας) ο Γεωργακόπουλος.
Αυτοί οι «άχρηστοι» διέθεσαν χιλιάδες ώρες, μπορεί νάκαναν και λάθη, αλλά με τη βοήθεια χιλιάδων συμπατριωτών μας έφτιαξαν μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κοινότητες στο κόσμο.
Μόνοι «χρήσιμοι οι 9 (περίπου) ανώνυμοι του Περί-Δ-ρομου, που δε βρίσκουν ούτε έναν καλό λόγο για κάποιον αλλά μίσος για τους πάντες.
Θαυμάστε τους.}

(σ. π. Πολύ θα θέλαμε να ζούμε την εποχή όλων των παραπάνω προέδρων, αλλά ΔΕΝ είχαμε γεννηθεί.! Υπήρξαμε όμως ενεργοί ως blog, κατά την τρίμηνη, υπό παραίτηση, διάρκεια του κ. Μενεγάκη και την εποχή της προεδρίας των κ. κ. Γερονικολού και Γκέκα, οι οποίοι ΔΕΝ αναφέρονται καν στον κατάλογο των προέδρων, - ΓΙΑΤΙ; - και για τους οποίους ούτε γνώμη προλάβαμε να εκφράσουμε, λόγω του σύντομου προεδρικού βίου τους... ΚΑΙ βέβαια, ΟΛΟΙ οι παραπάνω «έφτιαξαν μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κοινότητες», εκτός του ενός, του κ. Μενεγάκη ο οποίος την κατάντησε στο σημερινό χάλι... Μήπως διαφωνεί κάποιος συμπάροικος και δεν το γνωρίζουμε;)

Υ. Γ. Αφήστε την πλάκα! Γνωρίζουμε ότι οι πιο άχρηστοι είναι οι συντελεστές του «Περίδρομου» αλλά δεν μπορούμε να τα λέμε όλα καθ’ ότι δεν μας συμφέρει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: