29 Οκτ 2010

Βλέπει το λύκο, ψάχνει το ντορό !

ΟΤΑΝ το πνεύμα συνυπάρχει με το οινόπνευμα, ΕΙΝΑΙ σίγουρο πως ...ΠΟΤΕ θα κυριαρχεί το πρώτο και πότε το ΔΕΎΤΕΡΟ...


ΚΑΠΟΙΟ, λοιπόν, κοπρόσκυλο της παροικίας, δεχόμενο μια κάποια ανώνυμη κριτική για κάποια δημοσιεύματά του στον ¨ΤΥΠΟ» και μη δυνάμενο να τα αντικρούσει, Ξέπεσε στον ανώνυμο βούρκο του, για να χτυπήσει εντελώς ΑΣΧΕΤΟ, με τα κριτικά δημοσιεύματά μας, πρόσωπο της παροικίας. Ο λόγος για τον οποίο ΔΕΝ χτυπάει τους συντελεστές του blog, τους οποίους «πολύ καλά γνωρίζει» όπως γράφει, αλλά πρόσωπο το οποίο υποτίθεται ότι κρύβεται πίσω από αυτό, ΜΟΝΟΝ η ...επιστήμη μπορεί να δώσει ...κάποιες εξηγήσεις, καθ’ ότι ο ίδιος αδυνατεί.!

ΟΤΑΝ βλέπεις το λύκο, δεν χρειάζεται να παρακολουθήσεις το ...ντορό του. Αυτό το χαμερπή ή χαμερπές υποκείμενο, ΓΙΑΤΙ ακολουθεί το δεύτερο; ΔΙΟΤΙ στόχος του τενεκέ αυτού ΔΕΝ ήταν και ΔΕΝ είναι οι «γνωστοί» (του) συντελεστές του blog, δηλαδή ο ΛΥΚΟΣ, αλλά τα πατήματά του.!

ΚΑΙ ...βουρ, λοιπόν το κατακάθι. Βαφτίζει το κρέας ψάρι (όχι, αυτό το κάνουν οι καλόγεροι), βαφτίζει συμβουλάτορά μας την κ. Παπανδρέου, και ορμάει να την κατασπαράξει, ως ύαινα.! ΤΟ κακό είναι ότι, όχι μόνο δεν υπάρχει ΣΧΕΣΗ, αλλά το ότι ΔΕΝ μπορούμε να βοηθήσουμε καν, διότι η «έπαρση» της σημαίας του «Περίδρομου» έγινε από μας και από μας θα γίνει η υποστολή της, και μάλιστα ΟΧΙ τη προτροπή άλλων, αλλά ΜΟΝΟ με την βιολογική μας ...ΣΥΝΤΈΛΕΙΑ.!

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ για τις άδικες επιθέσεις, ΟΣΟ και για τον ΞΕΠΕΣΜΟ αυτού του Λεχρίτη... (Ας Μας συγχωρέσουν οι κάτοικοι του μικρού αλλά όμορφου χώρου τους).

Υ. Γ. Αλήθεια, γιατί ΔΕΝ ασχολείται με τα δικά μας Τρωτά, αλλά με τα «τρωτά» της κ. Παπανδρέου; Η οποία θα πρέπει να είναι ...επικίνδυνη, τουλάχιστον όσο "επικίνδυνος" είναι για την Ελλάδα (και) ο αδελφός της πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.!!!

(Αυτά και άλλα χειρότερα γράφει ο κ. ΑΥΝΆΝ της ομογένειας, αλλά και παγκόσμιος λόγω ιντερνέτ...) ΘΑ επανέλθουμε, αφού πρώτα ...πάρουμε γραμμή.!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ, ΓΚΑΡΝΤΑΣΗ. ΤΟ ΦΙΔΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ Ή ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΑΝΑΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΑΛΟΓΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ, ΑΝΑΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ (ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ) ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ – ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ – ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤOYΣ ΤΟΥΣ...
ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΡΠΕΤΟ...