26 Οκτ 2010

ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΣ #2

«ΠερίΔρομος» #2

Εδιάβασα στον «Περίβρομο» κάποιο θετικό σχόλιο της σύνταξης το οποίο γράφει:

  • «Αφαιρούμε προσωρινά το τελευταίο μας κείμενο, ένα δείγμα του τι μέλλει γενέσθαι, ως ένδειξη καλής θελήσεως».
Πάνω σε αυτό και επειδή νομίζω ότι ο παροικιακός Πασόκος κ. Αθανάσιος Κωσταντίνου με 35ην αγωνιστικήν πείραν στο πεζοδρόμιο (με την καλήν έννοιαν παρακαλώ) και επί των επάλξεων ελειτούργησε καταλυτικά δια την επαναφοράν εις την τάξιν, με τις ακόλουθες δηλώσεις είς το έγκριτον παροικιακόν μέσον «ΠερίΒρομος»:

  • «Οι ειλικρινείς και ιδεολογικά προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ κρύβονται. Δεν βρίζουν. Έχουν θάρρος και όχι θράσος. Και υπερασπίζονται με σθένος δεοντολογικό τις θέσεις ...περιμένω κι εγώ από την άξια Γραμματέα ή κάποιο άλλο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής να διαχωρίσουν τη θέση της Οργάνωσης από αυτά τα «ανώνυμα» κείμενα. Μόνο και μόνο ότι είναι ανώνυμα προσβάλλουν το ευρύτερο ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τους φίλους του».
Πραγματικά μεγάλες κουβέντες αντάξιες σε ένα μεγάλο ηγέτη.
Αναρωτιέμαι βέβαια πως ο κ. Αθανάσιος συμπέρανε ότι οι ανώνυμοι ήσαν «σύντροφοι» του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό είναι άλλου Παππα ευαγγέλιο.
Εις απάντησιν των έξοχων υπηρεσιών του, ο διδάσκαλος κ. Μαγγούτας τον επαίνεσε γράφοντας: .... « με το γράμμα σου ξαναστήνεις στα πόδια της την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Τορόντο, γιατί είσαι από τους ηγέτες της που όλοι σε σέβονται για το έργο σου, τη διαφάνεια και την ωριμότητα που έδειξες ως αρχηγός της Οργάνωσής σου»...

Εδώ αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους δυο ως άνω άνδρες της Φυλής μας.

«ΠερίΔρομος» #2

Δεν υπάρχουν σχόλια: