26 Οκτ 2010

Ήθελε να κρυφτεί, αλλά...

ΗΘΕΛΕ η εκδιδόμενη να κρυφτεί αλλά δεν την ...άφηνε η χαρά της.!!!

Έτσι ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τον κ. Ιωάννη τον Σαλονικιό, τον πρώην που μετανόησε και πληρώνοντας λίγες χιλιάδες δολάρια στον δικηγόρο – από ξένη τσέπη βγήκαν εξάλλου - έγινε νυν, χωρίς ντροπή.!

ΕΙΝΑΙ ο άνθρωπος ο οποίος, προφανώς καταπιεσμένος μια ζωή από τα αφεντικά του και μη αντέχοντας την καταπίεση, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, ώστε να μπορεί και ο ίδιος να καταπιέζει υπαλλήλους (του οργανισμού) νοιώθοντας ...ΑΦΕΝΤΙΚΌ για να εκτονώνεται!!!

Έτσι, λοιπόν, μόλις μπήκε - από το παράθυρο - ξανά στην ομάδα των ...αφεντικών, (τρομάρα του), έδιωξε την αμέσως επόμενη μέρα έναν καλό εργάτη της Κοινότητας, τον Γιώργο Μάνιο, διότι δήθεν έβγαζε ...μυστικά της στον «Περίδρομο»!!!

ΜΑΛΙΣΤΑ αγαπητοί μου... Έφαγαν τον Μάνιο, διότι έδινε μυστικά στους εχθρούς της επιχείρησής τους.!

ΜΥΣΤΙΚΑ, καλά φυλαγμένα ακόμα και από τους εκλεγμένους συμβούλους του, κράταγε και ο πρόεδρος της Δεκα ΑΙΤΙΑΣ κ. Μενεγάκης, και είδατε πού κατάντησε η Κοινότητα! Δώδεκα και κάτι εκατομμύρια δολάρια χρέος.!!! ΤΩΡΑ, μετά την αποκάλυψη του «Περίδρομου», ανακάλυψαν και οι του συγκροτήματος, το κατώφλι της χρεοκοπίας της.!!!

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: