29 Οκτ 2010

Άνθρακας ο ...θυσαυρός!

ΜΕ άδεια χέρια έφυγαν, απ’ ότι μαθαίνω, χτες το βράδυ, από την Ελληνική Κοινότητα οι σύμβουλοι Ελένη Ζουμπανιώτη και ο γιατρός Τάσος Δρακόπουλος, ύστερα από ...πρόσκληση του γενικού γραμματέα Γιώργου Κακαρέλη.!

Η πρόσκληση του γραμματέα, έγινε ύστερα από επιστολή 14ων συμβούλων, οι οποίοι ζητούσαν να ενημερωθούν γραπτώς για πράξεις, ενέργειες ή παραλήψεις του προεδρείου κατά την διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων μηνών...
Μετά πάροδο δέκα ημερών και δυο-τριών αναβολών της συνάντησης, ο κ. γενικός τους ειδοποίηση πως όλα ήταν έτοιμα για σήμερα στις 7 μ.μ.
Ω, του ...θαύματος όμως. Το προεδρείο των τεσσάρων, ήτοι οι κ. κ. Νίκωνας, Κακαρέλης, Γερινικολός και ένας ακόμα, θαρρώ ο Δρ. Νικόπουλος, τους περίμεναν με ...άδεια χέρια διότι η απόφασή τους ήταν να τους ενημερώσουν ...προφορικά.!!! Βέβαια οι εκπρόσωποι των 14ων έφυγαν άπρακτοι, διότι μια προφορική ενημέρωση για οποιοδήποτε ζήτημα θα μπορούσε πολύ εύκολα να ανασκευαστεί, την επόμενη, από το προεδρείο ...κι’ άντε «πιάσε το λαγό και κούρεψέ τον»...
ΜΑ τι ...σοβαρότητα αυτά τα καναδο γεννημένα παιδιά, ρε ...παιδί μου. Και είναι όλα τους εγγράμματα, με πτυχία και δοκτωράτα...
ΤΕΛΟΣ απ’ ότι μαθαίνω τον λόγο θα έχουν οι δικηγόροι και οι δικαστές, αφού οι μισοί σχεδόν σύμβουλοι ΔΕΝ είναι διατεθειμένοι να εμπλακούν σε δικαστικές περιπέτειες, εξ’ ΑΙΤΙΑΣ κάποιων κακών ίσως χειρισμών του προεδρείου το οποίο δεν εμπιστεύονται πλέον για τη συνέχιση της διοίκησης του οργανισμού.!

ΕΧΟΥΝ άδικο, μήπως;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.
ΕΑΝ 3-4 ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΥΧΟΥΣΕΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ & ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ, ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 14. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΙΚ ΤΡΑΣΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕΙ.
ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 14 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΟΥΝ "ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ΄ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ"