27 Οκτ 2010

ΦΙΔΙ ΧΡΟΝΟΥ...

ΘΥΜΑΣΤΕ που γράφαμε για την ...κενότητα κάτω από τη ζώνη; Και βέβαια... Θυμάστε που μας ζήτησαν να τους στείλουμε μια από τις κόρες μας, να το βεβαιώσει; Και πάλι βέβαια... Σκοτωθήκαμε να τους στείλουμε αίτηση, να διαλέξουν; Ναι... Και τι έγινε; Δεν έχουν λέει, χρόνο για χάσιμο.! Και μιλάνε για κάποιο Φίδι του Χρόνου και άλλα τέτοια... Για την Ταμπακιέρα, Τίποτα!


ΜΕ τίτλο, λοιπόν το ...ΦΙΔΙ ΧΡΟΝΟΥ, γράφουν:
  • «Μπορεί οι συνεργάτες του Περί-Δ-ρομου να έχουν το χρόνο να διαθέτουν 80-100% από τη μέρα τους για να σχολιάζουν τα γραφτά μας, αλλά εμείς δεν έχουμε τόσο χρόνο. Αν από καιρό σε καιρό χρειαστεί να τους απαντήσουμε θα το κάνουμε. Και ότι η απάντηση θα είναι στη γλώσσα που ξέρουν δεν υπάρχει αμφιβολία. Και όπου χρειάζεται, θα είναι τεκμηριωμένη 100%, ούτε γι’ αυτό υπάρχει αμφιβολία. Και ότι τα στοιχεία θα γίνουν γνωστά τοις πάσι, είναι επίσης σίγουρο.»
(σ. π. ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι ο χρόνος μας είναι λίγος, για να τον ...διαθέτουμε 100% από την ...ημέρα μας για να σχολιάζουμε τα γραφτά σας. Απλά είμαστε πολλοί ώστε ο λίγος χρόνος του κάθ’ ενός να γίνεται πολύς στη σούμα. Εν τη ενώσει η ισχύς που λένε... Έστω και από καιρού εις καιρόν, αν γράφετε κάτι θα είναι καλό για ...ΣΑΣ. Και στη γλώσσα μας δεχόμαστε τα κείμενά σας, μιας και την γνωρίζετε καλλίτερα από μας. (αφού φτάσατε στο σημείο να μας ζητήσετε την κόρη μας)... Εκείνο το ...εκφοβιστικό ότι «θα γίνουν γνωστά τοις πάσι», μην το ενεργοποιείτε παρακαλούμε...)

  • «Ο καθείς και τα έργα του. Κριτής ο λαός, όχι εμείς, ούτε εκείνοι.»
(σ. π. Συμφωνούμε και στα έργα και στον κριτή...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: