23 Οκτ 2010

Ο ...Δάσκαλος δεν άντεξε!

ΤΙ ΜΑΣ λέτε, ρε παιδιά.... Βγήκε από το καβούκι του ο Μέγας Αθανάσιος, ο Δάσκαλος της...φιλής, ο Μέγας Κωσταντίνου, να μας μαλώσει για την ανωνυμία μας και άλλα κακά πράματα... Δεν ξέρουμε πού να κρυφτούμε τώρα, μετά την τόσο τεκμηριωμένη επίπληξή του.!
ΤΟ χειρότερο για μας είναι ότι η «Επιστολή – καταπέλτης» (κατά τον «Ε. Τ.» απευθύνεται (και δημοσιεύεται) στον «Ελληνικό Τύπο», ένας «τύπος» του οποίου κάνει ξανά σχόλια και μας ξαναμαλλώνει, για τα ...ατοπήματα μας, αφού πρώτα ξαναπλέκει το εγκώμιο του επιστρατευμένου επιστολογράφου του.!
Αν μας ρωτήσετε γιατί ασχολούμαστε μαζί του, θα σας πούμε ότι επειδή οι απόψεις μας ήταν μοιρασμένες - 50/50 που λένε οι επί των ποσοστών ασχολούμενοι -, ρίξαμε κλήρο κι’ έπεσε η ...«πλάκα». Έτσι, θα περνάμε τον ελεύθερο χρόνο, τόσο εμείς όσο και σεις οι (ό, ποιοι μείνατε πιστοί) αναγνώστες μας... «Ούκ εν τω πολλώ το ευ...» που λένε και οι δάσκαλοι...

ΑΥΤΟΣ λοιπόν ο ...επιστρατευμένος, όπως είπαμε (και όπως όλοι καταλάβατε από το ...χρώμα των γραφτών του), κοντυλοφόρος, διαφωνώντας με την ...δεξιά πολιτική του ΠαΣοΚ, πήδηξε στρατόπεδο για να βρεθεί στον ...φυσικό του χώρο, «προδίδοντας» όπως νομίζει και κάποια «μυστικά» του κόμματος το οποίο υπηρέτησε όπως λέει επί πολλά χρόνια... Χ@στικε η φοράδα στο αλώνι. Έλα όμως που δεν γνωρίζει το βασικό ότι την προδοσία αγαπούν όλοι, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ τον προδότη... ΤΟ ...καλό για την παροικία είναι ότι έμαθε επιτέλους το πραγματικό ποσό των 84.348. 27 $ που δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.!! Τι με λες ρε παιδί μου... ΜΠΡΑΒΟ στο ...θάρρος σου καλέ.


ΘΑ επανέλθουμε εν καιρώ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΜΕΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ...

ΗΘΕΛΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΓΚΑΡΝΤΑΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΩΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ (ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ;).
ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΚΑΡΝΤΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΑΚΡΙΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ. ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ;
ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. ΤΣΙΜΠΗΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ, ΑΔΡΑΞΕ Ο ΓΚΑΡΝΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΞΕ ΕΝΑ ΕΓΚΩΜΙΟ ΜΕΓΚΛΑ (ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ) ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΘΕΛΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΓΚΑΡΝΤΑΣΗΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ: "Θανάση μου, Θανάση μου, η χειρονομια σου θα εκτιμηθεί απο την Παροικία...(ΧΕΣΤ@ΚΕ Η ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΝΤΑΣΗ) Με το γράμμα σου ξαναστήνεις στα πόδια της την οργάνωση (ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΤΗΣΕ Ο ΓΚΑΡΝΤΑΣΗΣ)...Είσαι ο ηγέτης της, ...όλοι σε σέβονται..(Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΡΝΤΑΣΗ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ). ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡ@ΣΜ@ΤΑ.
ΑΛΛΑ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ "Περιμένω απο την αξια Γραμματέα η απο κάποιο μέλος της Σ.Ε να διαχωρίσουν την θέση τους απο τα ανώνυμα κείμενα" ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ BLOG, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΛΑΟΣ, Η ΠΑΝΛΑΚΩΝΙΚΗ; Ο ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ Ή Ο ΝΙΚΩΝΑΣ; Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ; ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ (ΣΑΣ) ΒΛΑΠΤΕΙ...