20 Οκτ 2010

ΤΑ καλά ΝΕΑ ...αργουν.!!

Επιτέλους! Ξεκίνησε η κάθαρση...
(H φωτογραφία είναι ...αφιερωμένη εξαιρετικά)
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΕΡΙ-ΒΡΟΜΟΣ είναι πάλι μαζί σας!

Αυτή η παροικία όσο πάει και αρρωσταίνει περισσότερο.Εδώ είμαστε εμείς να της δώκουμε μιαν σπρωξιάν ακόμη...Για την Ελλάδα ρε γαμώτο...

στις 8:43 μ.μ. 3 σχόλια

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Καλώς ήρθατε. Ειναι η πιο αναγκαία συιγμή. Βρώμισε τα μέγιστα η παροικία από ά-χρηστους που κρίνουν αυτούς που έδωσαν κάποιο έργο. Αλλά μαζέψτε όσα απορρυπαντικά μπορείτε. Θα σας χρειαστούν.
Στο μεταξύ οι επισκέπτες σας ας δουν ενα καταπληκτικό βίντεο για την Ακρόπολη από το Πανεπιστήμιο του Σαντιάγκο.
Νικίας
14 Οκτωβρίου 2010 4:27 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Καλωσορίσατε κι απο μένα. Ναι ξεβρωμίστε στην παροικία, αλλά σεβαστείτε αυτούς που έδωσαν ψυχή σ' αυτή, αντίθετα με άλλους που δίνουν μόνο την κακομοιριά τους μέσα από ανώνυμες και αστήριχτες κριτικές. Απομονώστε τους μεμψίμοιρους, προβάλετε τους εργάτες.
Καλή επιτυχία!Για να βοηθήσω στο θετικό κλίμα στέλνω ένα βίντεο από το Taste of the Danforth (όπου έκανα κάποιο mixage).
Χ.Μ.
14 Οκτωβρίου 2010 5:26 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Κύριε Περί-βρομε.
Τι καλά που επιστρέψατε. Ο συναδερφοσ σου ΠεριΔΡΟΜΟΣ τωρα τελευταία άρχισε να...ρετάρει, λόγω έλειψης κουτσομπολιών. Μια ο ένας με το σοβαρό του μια ο άλλος με το μαγκέ του, μια ο τρίτος με τις βαθυστόχαστες ιρονίες του... αρχίζουν και βράζουν στο ζουμί τους. Μοναδική τους σωτηρία ο ... αμαξάς του κοντού που λένε καιαυτοί. Τακίμια και αδελφάκια (του κερατά!)
Βλέπεις οι γνωστοί άγνωστοι (η λερναία ύδρα) που έχει χωμένα τα κεφάλια της παντού, στις τοπικές οργανώσεις, στην Κοινότητα, στην Παμμακεδονική, κλπ, κλπ, σιγά σιγά της κόβονται τα κεφάλια...Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς κεφάλια??? Μονάχα οι ουρές θα απομείνουνε...
Αντε και καλό ξεβρώμισμα.
14 Οκτωβρίου 2010 6:47 μ.μ.

(ΑΥΤΟ είναι το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου του γνωστού "ΠΕΡΙΒΡΟΜΟΥ" ή και Βρομομπλόγκ αποκαλούμενου από τους ιδρυτές του. Σας το παρουσιάζουμε σήμερα, μόλις ανακαλύψαμε την ...επάνοδό του στην ...πιάτσα, για όσους φυσικά δεν το πήρατε μυρωδιά πριν από μας. Μαζί με την πρώτη δημοσίευση σας δίνουμε και τα πρώτα σχόλια για να δείτε πόσο γρήγορα το ανακάλυψαν άλλοι αναγνώστες του... ΣΕ δυο-τρις μέρες θα ξεπετάξουμε και τις λοιπές αξιόλογες δημοσιεύσεις του για ενημέρωσή σας και μετά βρείτε τον ρυθμό...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: