11 Οκτ 2010

Το ποιόν του ανδρός...

ΣΤΗ μια σελίδα με την «Ανοιχτή Επιστολή», εκλιπαρεί βοήθεια για το σταμάτημα των εναντίων του ...ύβρεων, ενώ στην άλλη, της οποίας έχει την επιμέλεια κειμένων τα οποία «επιλέγουν οι αναγνώστες τους», γράφει:

  • {« ...Ξέρουμε τη δράση του, το ποιόν του, τα απωθημένα του, τις πολιτικές διασυνδέσεις του, το γλύψιμο που κάνει και γιατί, το μίσος που έχει και γιατί, τη γλώσσα που χρησιμοποιεί και γιατί, ποιοι τον παρακινούν και γιατί. Και κυρίως γιατί «κρύβεται». (Αν νομίζει ότι κρύβεται, ας ρωτήσει τους φίλους του και θα του πουν αν ξέρει η παροικία ονομαστικά ποιοι κρύβονται πίσω από τους 2-3 κουκουλοφόρους της παροικίας, που δεν είναι σοβαροί μπλόγκερς, απλά χαμερπείς είναι).}
(σ. π. ΟΛΕΣ οι παραπάνω ...σοβαρές αποκαλύψεις σας, απευθύνονται στον ένα ή και στους άλλους 2-3 «κουκουλοφόρους», όπως ας πούμε το «χαμερπείς»; Προσωπικά, πάντως, πιστεύω ότι μόνο ο ένας εκ των τριών έχει όλα τα παραπάνω κακά της μοίρας του... Δηλαδή έχει και δράση, και ποιόν, και απωθημένα, και πολιτικές διασυνδέσεις, και γλύφει μέχρι αηδίας , έχει μίσος προς οποιονδήποτε και βέβαια χρησιμοποιεί τη γλώσσα του και για την ομιλία του, εκτός γλυψίματος και φαγητού, ο παλιοτενεκές... ΟΣΟ για το να τον παρακινούν κάποιοι άλλοι μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο να το πιστέψω..., αλλά μπορεί, αφού το λέει ένας σοβαρός κύριος της παροικίας, όπως ΕΣΕΙΣ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: