30 Οκτ 2010

ΤΟ ανθρωπάκι μιλάει για φιλίες!

ΤΟ κείμενο του ΥστερόΓραφου, καμιά φορά, λέει περισσότερα απ’ όλο το Κύριο Θέμα.

Να λοιπόν, τι γράφει ο «ΠερίΒρομος» #2, ο και Νεμεσις αποκαλούμενος, τρομάρα του.:
  • «ΥΓ Και μια ερώτηση για να τη σκέφτεστε το Σαββατοκύριακο: Ζημιώσατε σε τρία χρόνια τον ελληνικό λαό 725,000 ευρώ με το να αρνηθείτε να ενωθούν τα δυο ιδρύματα (Γεωργίου Παπανδρέου και Ανδρέα Παπανδρέου) όπως σας ζήτησαν τα αδέλφια σας; Και τελικά πού πήγαν αυτά τα χρήματα μια και ενοίκιο δεν πληρώνετε, υπαλλήλους δεν πληρώνετε. Σε νερό και τηλέφωνο;».....
(σ. π. ΓΙΑ να γνωρίζει ο παραπάνω ...κύριος, τέτοιες λεπτομέρειες, θα πρέπει να είναι (ή να ήταν) κυβερνητικό στέλεχος, και μάλιστα του αρμόδιου υπουργείου, ή των εν λόγω Ιδρυμάτων, ή φίλος της οικογένειας. Επειδή τα δυο πρώτα απορρίπτονται λόγω της φυσικής παρουσίας του στον χώρο μας, θα πρέπει (το πιθανότερο) να συμβαίνει το τελευταίο. ΣΤΟ ζήτημα αυτό όμως απαντάει μόνος του ο ...κύριος με την τελευταία παράγραφο του παρακάτω κειμένου του, όπου γράφει:
  • «Καλά κάναμε 6 ερωτήσεις: πώς δε βρέθηκε κανένας να μας πει ότι κατασκευάζουμε ψέματα για να σας πλήξουμε, αλλά άνοιξε το λεξιλόγιο του υποκόσμου για να σας υπερασπιστεί? Τέτοιας ποιότητας φίλους έχετε?»...
(σ. π. Προφανέστατα, και από σας ομολογημένο ότι... «Τέτοιας ποιότητας φίλους» είχε.!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΘΕ ...κύριε, και το ΟΜOλογείτε... Ένα παρείσακτο ανθρωπάκι είστε, το οποίο πούλησε φιλία, (ή, γιατί όχι, και αγαπητιλίκι, ίσως), ώστε να πάρει πληροφορίες τις οποίες θα χρησιμοποιούσε, όπως πράττει τώρα, και όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι παρόμοιοι τύποι.!!! ...ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ; Μάλλον ...φυσιολογικό για ...τύπους του είδους σας...)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Περίδρομε, μην ασχολείστε με κείνον τον ...κύριο του Βρομομπλογ, είναι γνωστός στο διαδύκτιο. Ανήκει σε κείνο το σινάφι των εκβιαστών που έχουν σαν επάγγελμα να πέφτουν (με ασφάλεια) στις ρόδες των αυτοκινήτων για να εκβιάσουν και να πάρουν κάποια αποζημίωση από τον οδηγό.

Αυτός λοιπόν ο κύριος έχει δημιουργήσει blogs και απειλεί επώνυμους για να εισπράξει....
Απλά αγνοήστε τον. Έχει ήδη μερικά blogs και την κομπίνα αυτή την έχει κάνει βιοποριστικό επάγγελμα. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τον έχει ήδη εντοπίσει και περιμένει την λάθος κίνηση να τον μπουζουριάσει. Υπομονή.