24 Οκτ 2010

Μια παραίτηση και μόνο... (Μαρινέλα)

ΑΠΟ ανώνυμο σχολιογράφο, πήραμε ένα ανώνυμο σχόλιο, το οποίο λόγο του ενδιαφέροντός του κάνουμε πρώτο θέμα. Να τι (τους;) γράφει:


Αχρηστε Γκαρντάση,
Απάντηση στο λιβελογράφημα σου να παραιτηθεί, για να ικανοποιηθούν τα βίτσια κάποιου ψυχανόμαλου.

Σε διαβάζω και σε βρίσκω από τη φύση σου κακοήθη, ανεύθυνο και αυθάδη που χρησιμοποιείς ότι πιο χυδαίο και ανήθικο διαθέτει η ανθρώπινη φύση για να σπιλώσεις και να διασύρεις με ανυπόστατες συκοφαντίες αθώους συμπάροικους, χωρίς ούτε καν να υπάρχουν αποχρώντες λόγοι.

Καταφέρεσαι σε εκείνους που έχουν την τόλμη να σε περιφρονούν, απλά και μόνο να ικανοποιήσεις τα σαδομαζοχιστικά σου κατάλοιπα.

Σε γενικές γραμμές, το να παριστάνει ένας φασουλής τον δημοσιογράφο, είναι χόμπι του, αλλά το να ναρκισσεύεται έχοντας καταστεί ο μεγαλύτερος νάρκισσος από καταβολής καθρέφτη, είναι ασθένεια και μάλιστα σοβαρή και επικίνδυνη για την παροικιακή και γενικά δημόσια τάξη.

Κάθε σου δημοσίευμα είναι προσβολή της δημόσιας αιδούς σε βαθμό κακουργήματος. Κατασκευάζεις γράμματα προς τον εαυτό σου, τα χαλκεύεις και έπειτα τα σερβίρεις για γράμματα αναγνωστών των λιβέλων σου, κλασσική περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας. Περιβάλλεσαι από ένα εσμό αποτυχημένων παροικιακών σμπίρων που ανέσυρες από τον κάλαθο των απορριμμάτων της κακώς νοούμενης δημοσιογραφίας.

Ζητάς απάγκιο στην υστερόβουλη και κακόπιστη αρθρογραφία, παρέα με άλλους ακατονόμαστους κονδυλοφόρους, αλλά δεν ανεχόμαστε να προάγεις σε καθημερινή βάση με μορφή λιβελογραφίας όλα σου τα απωθημένα που είναι εναρμονισμένα με την πνευματική σου γύμνια.

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα ρε θλιβερέ χατζηαβάτη να λασπολογείς ενυπόγραφα, χωρίς να σέβεσαι τον εαυτό σου και να προκαλείς ευυπόληπτους συμπάροικους να κυλιστούν στο δικό σου βούρκο, αρκεί να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις σου, βάζοντας την υπογραφή τους σε μια απάντηση που θα ικανοποιήσει τα άρρωστα βίτσια σου;

Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι και στην κακόπιστη λιβελογραφία υπάρχουν όρια και ηθικοί φραγμοί, τα οποία εσύ έχεις προ πολλού ξεπεράσει;

Πρόσφατα δημιούργησες blogοφυλλάδα με μοναδικό αντικειμενικό σκοπό να καταφέρεσαι αναίσχυντα ενάντια σε όλους εκείνους με τους οποίους συνυπάρχεις, απλά και μόνο διότι είχαν την ευθιξία και τόλμη να ξεχωρίσουν την θέση τους από την δική σου.

Πίστεψέ με είστε μοναδικό και σπάνιο είδος κακοήθη, στο κατώτερο στάδιο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, παράδειγμα προς ...απομίμηση.

Έχεις πλέον καταντήσει με την απαράδεκτη συμπεριφορά σου ανεξέλεγκτος, επηρμένος, κακοήθης, περιφρονητικός, αυθάδης και προκλητικός.

Σύνελθε Γκαρντάση επί τέλους, προσπάθησε να αποβάλλεις τα συμπτώματα που σου έχει δημιουργήσει το ψυχικό τραλαλά που σε διακατέχει και προσπάθησε να γίνεις ένα κομμάτι της παροικίας που της αξίζει καλύτερη μοίρα από εκείνη με την οποία εσύ την έχεις καταδικάσει με τα αποκυήματα της βάρβαρης αρθρογραφίας σου. Αμήν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: