31 Οκτ 2010

Και Τώρα στο "συν ενός"

Γράφει ο «ΠερίΒρομος» στο «Ολα πλην ενός»:
  • «Για τα πάντα μιλάει ο Περίδρομος με τη γνωστή χυδαιολογία του, πλην ενός: τα στοιχεία που αναφέρουμε.»
(σ. π. Τι μας κόφτει εμάς για τα στοιχεία σου, βρε αστοιχείωτε; Υπουργείο Οικονομικών είμαστε, Δικαιοσύνης, ή Δημόσιας Τάξης; Αντί να απευθυνθείς στα αρμόδια όργανα του κράτους, τα οποία ασχολούνται με παρόμοιες, παράνομες, πράξεις, ζητάς από μας ρε παλιοτενεκέ να μιλήσουμε για ποιο πράγμα; Βρες ένα ...μεγαλύτερο καρφί και βουρ, κατ’ ευθεία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα περαιτέρω... ΙΣΩΣ εισπράξεις και κάποια ευρώπουλα για ...καρφωτικά. Εσύ τα γνωρίζεις αυτά καλλίτερα από μας. Τι σκατά νομικός είσαι...)


  • «Εμείς θα προβάλουμε τα στοιχεία μας, αυτοί το υβρεολόγιό τους. Ό,τι έχει καθένας.»
(σ. π. Έτσι μπράβο. Ό,τι έχει ο καθένας ... ΜΗ σταματάς καθόλου.! Η παροικία έχει ανάγκη από περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τα σοβαρά αυτά θέματα που την απασχολούν καθημερινά...)


Γράφει παρακάτω ο ανεκδιήγητος:
  • «Δεκάρα δε δίνει ο Περίδρομος αν χάθηκαν 725,000 ευρώ από το κρατικό ταμείο από το Ίδρυμα που προεδρεύει η κ. Σοφία Παπανδρέου. Το μόνο του θέμα είναι ποια κίνητρα είχε κάποιος να το αποκαλύψει (ασφαλώς κανένα - ουσιαστικά το βρήκαμε στο Ιντερνέτ και μπορεί να το βρει και ο ίδιος από επερώτηση που έγινε στη Βουλή από βουλευτή της Αχαΐας). Η αγωνία του είναι πώς θα γίνει his master’s vice και να την προστατέψει, ουσιαστικά να την κάψει μιλώντας για τα αγαπητηλίκια της κλπ.»
(σ. π. Όχι μόνο δεκάρα αλλά ούτε και πεντάρα δίνουμε ως «Περίδρομος» για το ποσό αυτό. Τέτοια σοβαρά θέματα τα αφήνουμε σε ΣΑΣ κύριε, και ...δευτερευόντως στους αρμόδιους υπουργούς, υφυπουργούς, εφόρους, ΣΔΟΕ και εισαγγελείς, στα ...πόδια των οποίων αποφεύγουμε να μπλέξουμε... ΣΕΙΣ όμως ως νομικός, συνεχίστε τις αποκαλύψεις σας, ίσως σας πάρουν κάποτε σοβαρά.! Έτσι ακριβώς, όπως εσείς, δημοσιογραφούσε και ο κ. Σάρας, σαράντα χρόνια τώρα, αποκαλύπτοντας ΟΛΕΣ τις ...βρομιές των διπλωματών και όχι μόνο, αλλά δεν τον έπαιρνε κανένας στα σοβαρά... Είδατε τι ...έπαθαν; Για την ιστορία, είμαστε her master's voice....)
  • »Γι’ αυτό λέμε ότι εμείς μπορεί αν και όταν θελήσουμε να βγάλουμε κάποια στοιχεία για το ΠΑΣΟΚ, αλλά το «θάψιμο» της κ. Παπανδρέου, θα γίνει από τους "υποστηριχτές" της που προκαλούν την αντιπαράθεση είτε για να έχουν λόγο ύπαρξης, είτε για ακόμα χειρότερα κίνητρα.»


(σ. π. ΝΑΙ, αλλά αργείτε όμως κύριε. ...Βγάλτε τώρα που γυρίζει... Όσα περισσότερα τόσο καλύτερα για όλους μας και ιδιαίτερα για μας, οι οποίοι στηρίζουμε την ύπαρξή μας σ’ αυτά. Πιστέψτε μας δεν υπάρχουν χειρότερα κίνητρα, για μας τουλάχιστον, στην αντιπαράθεση αυτή. Για σας ...δεν βάζουμε στοίχημα.!)


Υ. Γ. Για το υπόλοιπο κείμενο, δεν χρειάζονται σχόλιά μας καθ’ ότι τα κρίνετε ΟΛΑ εξ’ ιδίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: