21 Οκτ 2010

"ΠερίΒρομου" μέρος 3ον...

TO ΕΠΌΜΕΝΟ άρθρο του "ΠερίΒρομου", αναφέρει:

{ "Ο Περί-Βρομος δεν είναι εδώ για πλάκα. Είναι για να ξεκαθαρίσει την παροικία.

Αναφέρουμε ένα παράδειγμα, θα ακολουθήσουν κι άλλα:
Γράφει κ. Χρήστος Γουγάς στον ΠερίΔρομο ότι ο αυτός που έκανε τη συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Κοινότητας το έκανε γιατί γλύφει την Κοινότητα. Αν δεν αποδείξει ο κ. Γουγάς ότι τα τελευταία 20 χρόνια το άτομο αυτό πήρε ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ από την Κοινότητα, τον έφαγε το μαύρο φίδι και θα ζητήσουμε από τους συμπάροικους να τον φτύνουν στο δρόμο, μήπως ξεπλυθεί λίγη από τη λάσπη του.
Ή κοιτάτε πώς εννοεί την αθάνατη «γλώσσα την ελληνική στις ακρογιαλιές του Ομήρου» ο κ. Χρήστος Γουγάς:

«ΝΑΙ το κοπρόσκυλο... Τέτοια, και χειρότερα, γράφει ότι βλέπει στον ύπνο του ο παλιοτενεκές... Άντε τώρα να πάρεις σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο...Κι΄όλα αυτά για λίγες ...δραχμές, που δεν κατάφερε να !!!»
Ή θα τα αποδείξεις όλα αυτά με ντοκουμέντα Χρήστο Γουγά ή σου υποσχόμαστε ότι θα σου βγει η ψυχή. Εμείς έχουμε τα έγγραφα και μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε όταν χρειαστεί και θα χρειαστεί σύντομα..΅Εσύ δεν έχεις τίποτα εκτός από τη μιζέρια σου.
Με όλο το «σεβασμό» που μπορούμε να έχουμε σε ένα λασπάνθρωπο."}
(σ. π. ΣΤΟ παραπάνω ...πόνυμα, υπήρξαν  και 3 σχόλια:)

Ανώνυμος είπε...
Κύριε Περί-Βρομε. Πολύ στα σοβαρά τους έχεις πάρει. Και δεν νομίζο πος οι ιδιοι εχουν παρει τον εαυτό τους σοβαρά. εχει αποδειχθεί πως επιζιτουν δημοσιοτιτα, και να βρισκονται στο προσκινιο. ΕΙναι φανερο. Εσεις τουσ δινετε βιμα. Νομιζο θα ειναι εφτιχισμενοι που τους προσεχετε τοσο.

Μια αποψισ.

{(σ. π. Στο παραπάνω σχόλιο, οι ...Βρομιάριδες ΑΠΑΝΤΟΎΝ με το όνομα ΝΕΜΕΣΙΣ.!!!
ΦΑΊΝΕΤΑΙ πως μετά από μια βδομάδα κατάλαβαν ότι ο τίτλος "ΠερίΒρομος", δεν είναι και τόσο ...τιμητικός γιαυτούς (γιατί άραγε;) και τον αντικατάστησαν με το "ΝΕΜΕΣΙΣ"...! Θυμάστε πως άντικατέστησαν το πρώτο όνομα "ΠερίΒρομος" με το "Κοινοτικό Στάκι"; Ε, τώρα το γύρισαν στο "ΝΕΜΕΣΙΣ"...!
(Εχουμε δηλαδή: "ΠΕΡΙΒΡΟΜΟΣ - ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ - ΠΕΡΙΒΡΟΜΟΣ -ΝΕΜΕΣΙΣ", σε διάστημα λιγότερο του έτους.!!! ) Αυτές είναι οι ...αρχές τους και οι συγκροτημένες απόψεις τους.!!!)} Διαβάστε:

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...
Δημοσιότητα θα έχουν σίγουρα. Αλλά θα είναι λιγο διαφορετική από αυτή που έφτιαχναν ως τώρα αυτοί και οι υποκινητές τους. Καιρός του θερίζειν ήτοι όλα στο φως.

18 Οκτωβρίου 2010 7:37 μ.μ.

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...
Αγαπητέ Ανώνυμε
Σ’ ευχαριστούμε για την λίστα των 9 Περί-Δρομων που μας έστειλες. Έχουν γνώση οι φύλακες. Δε θα διστάσουμε να τη δημοσιεύουμε, αλλά όχι ακόμα.
Έτσι δεν κάνουν κι αυτοί; Ανώνυμα δε χτυπούν επώνυμους; Ανώνυμοι κι εμείς θα τους αναφέρουμε με το όνομά τους. Κι όταν χρειαστεί (και μάλλον θα χρειαστεί) θα τους χτυπήσουμε και κάτω από ζώνη: στη δουλειά τους, στα οικογενειακά τους, τα ψυχικά τους κλπ, ακριβώς όπως κάνουν κι αυτοί. Η Νέμεσις δεν ξέρει από οίκτο, αλλά ξέρει καλά από τιμωρία.

Ανώνυμος έγραψε: «Η Λίστα των Περί-Δρομων (συντονιστικό συμβούλιο λασπολόγων): (ακολουθούν 9 ονόματα...) Και η λίστα αυξάνεται. Ποιός είπε πως η ψείρα μόνο πολλαπλασιάζεται?»

19 Οκτωβρίου 2010 6:14 π.μ.

( σ. π. ΤΩΡΑ, λοιπόν, αγαπητοί αναγνώστες του "ΠερίΔρομου" έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι εστί "ΠερίΒρομος". Όσο για τον κύριο στον οποίο αναφέρονται ονομαστικά, ας ...πρόσεχε.! Εμείς ΔΕΝ μπορούμε να βοηθήσουμε. Είναι μεγάλο παιδί, απ' ότι ξέρουμε, ας πορευτεί μαζί τους και σε τελική ανάλυση ας ...πληρώσει για τις ...Βρομιές του. Ας μην τις διέπραττε, τελικά... Τι να πούμε;)
Υ. Γ. ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΝΤΆΞΕΙ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Περίδρομε,
Το καλλίτερο που πέτυχες μέχρι στιγμής είναι να τους σούρεις στο ...βούρκο των ανώνυμων, κάνοντάς τους να ξεχάσουν «εν μια νυκτί» της ανύπαρκτες «αρχές» τους. Αρχές, των οποίων η ...μελάνη, ΔΕΝ στέγνωσε ακόμα! Ακόμα και το όνομά τους άλλαξαν μέσα σε λίγες μόλις ημέρες
ΑΠΟ εδώ και πέρα μη σε προβληματίζει Τ Ι Π Ο Τ Α. Είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε και να είσαι σίγουρος πως η ...Φαρέτρα μας είναι γεμάτη από ...υλικό. Τράβα μπροστά και μη βιάζεσαι... Θα πουν τον Δεσπότη Παναγιώτη...(προσοχή, Παναγιώτη κι’ όχι Παναγιότατο, εντάξει;

Ανώνυμος είπε...

Προς τους κ.κ. «Περίβρομο» και «Περίδρομο»
Κύριοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνατε να αναφερθείτε στο όνομά μου, ώστε να γίνει γνωστό στα πέρατα της οικουμένης. Τέτοια τιμή, δεν την περίμενα πραγματικά!
Ελπίζω να βρείτε και άλλες αφορμές – εξάλλου τα κουσούρια του κάθε ανθρώπου δεν τελειώνουν εύκολα - ώστε να ξαναδώ το όνομά μου, δημοσιευμένο στις έγκριτες ιστοσελίδες σας. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο τις δημοσιεύσεις σας. Κάνουν καλό σε ΣΑΣ, στην παροικία και περισσότερο σε ΜΕΝΑ, που επιτέλους βγαίνω από την ανωνυμία ύστερα από 25 σχεδόν χρόνια και μάλιστα γίνομαι Παγκόσμιος. Και αυτό το χρωστώ μόνο σε ΣΑΣ, κύριοι.
ΣΑΣ ευχαριστώ και πάλι,
Χρήστος Π. Γουγάς
(Ελπίζω, μιας και γνωριστήκαμε, να δημοσιεύετε και κάνα σχολιάκι μου, στα πράγματι καυτά και ενδιαφέροντα θέματα με τα οποία ασχολείστε)