28 Οκτ 2010

Ο κ. Σάρας και η ...Σοβαρότης.

ΤΟ έφερε από ΔΩ το πήγε από ΚΕΙ, τελικά κατάφερε να ταυτίσει τη λέξη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ με το όνομα ΣΑΡΑΣ... η Επιθεώρηση ‘Πατρίδες»!!! Ναι αγαπητοί μου. Ό,τι δεν πέτυχε ο κ. Θωμάς, ΟΛΑ αυτά τα τριάντα χρόνια που ...εκδίδεται, το πέτυχε στις, δυο μόλις, τελευταίες εκδόσεις της Επιθεώρησης «Πατρίδες». ΘΥΜΑΣΤΕ υποθέτω, τι βαρύγδουπες ...ελληνικούρες χρησιμοποιούσε στην έκδοση του μήνα Σεπτέμβρη, για την αγορά από την Κοινότητας των 3 σιδηροδοκών, τους οποίους ο κ. Μενεγάκης γνώριζε ότι ήταν ...ελαττωματικοί.! ΜΑΛΙΣΤΑ ο κ. Σάρας, έγραφε με όλες τις λεπτομέρειες την στιχομυθία η οποία διημείφθη μεταξύ των κ. κ. Ξενία, ως δήθεν, αφιλοκερδώς, μεσάζοντα και Μενεγάκη ως αγοραστή..!

ΛΟΙΠΟΝ αγαπητοί αναγνώστες, όλο αυτό το σενάριο του κ. Σάρα ήταν ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.!!
Στην χτεσινή έκδοση της Επιθεώρησης «Πατρίδες» του Οκτώβρη, ο κ. Σάρας ...ανακαλεί το άρθρο του και ζητάει ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κ. Μενεγάκη και φυσικά δευτερευόντως από τον κ. Ξενία...


Γράφει, μεταξύ άλλων, ο κ. Σάρας: (Αυτά για όσους αδυνατείτε να βρείτε την εφημερίδα):


  • «Το άρθρο ήταν εντελώς ανακριβές και ουδέποτε είχαμε κάποιο στοιχείο προς υποστήριξη των ισχυρισμών που περιέχονται σ’ αυτό, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ουδέποτε είχαμε κάποια απόδειξη για την μεταξύ του κ. Μενεγάκη και του κ. Ξενία.»
ΚΑΙ τελειώνει με τα εξής:
  • «Ειλικρινώς λυπούμαστε για τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε αυτό το άρθρο για τον καθένα απ’ αυτούς και εκτιμούμε και θαυμάζουμε όλα τα χρόνια της εθελοντικής τους προσφοράς προς την Κοινότητα.» (!!!)
Θα υπάρξει και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: